Pozdrav svima,
Ja sam kupio stan u zgradama pored energoprojektovih, od sunnyville d.o.o.
Što se tiče budućih planova na polju infrastrukture imam iste informacije kao @gospodarvremena ali od investitora sunnyville-a. Ne može tu niko ništa da garantuje. Ali ako se sve ostvari biće ovo top lokacija u gradu. A ako ne, biće pristojna lokacija.
Zgrade pored energoprojektovih su odličnog kvaliteta. Nisu bolje od energoprojektovih, ali nisu ni lošije. Jedino što energoprojektove možda izgledaju lepše i imaju sendvič zid spoljni.
Zasto sam izabrao zgradu od sunnyvilla a ne od energorpojekta:
1. Cena je znatno niža, a kvalitet gradnje i opreme u stanu je približan.
2. Nema lokala u zgradi
3. Blok 12 (4 zgrade sunyvilla pored energorpojektovih) će imati rampu na ulazu sa portirom, ćerku firmu koja će održavati zgrade i čitav prostor oko njih. cena toga će biti 0,3 centi po metru kvadratnom. Dakle za stan koji sam kupio od 44kvadrata, plaćaću oko 1600 dinara.
4. Optički kablovi su ušli u zgrade! (štreber sam i loži me internet od 1 Gigabita/sekundi
). Ne znam da li je i u energorpojetkove.
5. Zgrade su potpuno legalne, građevinska dozvola i ostalo., angažovao sam advokata da isproverava papire, što je i učinjeno. Ovo je slučaj i sa Energorpojektovim naravno.
Mane čitavog naselja:
1. Biće gradilište još 5-7 godina minimum.
2. Škola i vrtić su u planu (proverio sam DUP za naseje Višnjičo polje), ali to ko zna kad će.
3. Slanački put se širi godinama i verovatno će se širiti još godinama (eventualno ako investitori negde ne poguraju u gradu što me ne bi čudilo)
4. Zgrade su blizu jedna drugoj, mada kad šetam bilo kojim delom grada, razdaljine medju zgradama su još manje (na Dorcolu, Vracaru na primer..)
5. Ne treba se primati na pogled na dunav, jer iako investitori garantuju da neće zakloniti isti sa novim zgradama, ja im ne verujem
.
Pozdrav