Jooj više mi je muka. A, šta im je onda ono u junu za sva tri broja-lamele bilo odobreno?Vezano za E zgradu, upravo sam video da je podnet zahtev za B i C lamele (Мирка Милојковића 3, 5)
Tako da izgleda da su prethodni zahtevi bili za prikljucenje A lamele (br 1)...
Meni deluje da su svi oni zahtevi od ranije bili iskorišćeni za prikljucenje broja 1Jooj više mi je muka. A, šta im je onda ono u junu za sva tri broja-lamele bilo odobreno?
Strašno, toliko zavlačenja. Pa, to znači da nema useljenja bar mesec dana.Meni deluje da su svi oni zahtevi odranije bili iskorišćeni za prikljucenje broja 1
Da. Danas mi je Biljana iz salona takođe rekla da se predaje ceopu, ali uz ogradu da su im obećali iz EPS-a da se neće čekati CEOP za priključenje. Već da će izaći da priključe prije zvanične odluke ceopa, koja bi trebalo da je samo formalnost (što valjda znači ove nedelje). Jer su svi ugovori navodno ovjereni u petak. Nadam se da će tako i biti.Vezano za E zgradu, upravo sam video da je podnet zahtev za B i C lamele (Мирка Милојковића 3, 5)
Tako da izgleda da su prethodni zahtevi bili za prikljucenje A lamele (br 1)...
Da pitanje je kad ce se zahtev obraditi ali vidi se da je danas podnet i da se bar nešto dešava...CEOP ne pokazuje uvek realno stanje. Ja sam cekao papir za kredit koji sam dobio pre nego sto je na CEOP-u izaslo da je odobreno, tako da ovo ne mora nista da znaci.
Da li neko zna kada će Premium 2 faza, lamela 12, otprilike biti na 80%?
I da li neko, ko uzima stambeni kredit, možda konkuriše za državnu pomoć od 10.000,00 do 20.000,00 EUR za ućešće u kupovini stana, shodno Uredbi o bližim uslovima i načinu ostvarivanja prava na novčana sredstva za izgradnju, učešće u kupovini, odnosno kupovinu porodično-stambene zgrade ili stana po osnovu rođenja deteta?
Hahaha smejem se a plakao bih biće biće evo još samo malo...Pogledajte prilog 147604
Prema ovome, E zgrada bi trebala da bude priključena na el. mrežu do kraja sledeće sedmice.
Kako bi rekli iz prodajnog salona: "U oktobru - biće u novembru, u novembru - biće u decembru".
Pozdrav komšije! Ukoliko je neko keš kupac u Premiumu, molim vas za informaciju o dinamici i načinu plaćanja. Potrebno mi je da uporedim ponudu koju smo dobili sa nečijim iskustvom ovde, predugovor ili ugovor svejedno.
Možda je zgodnije direktno, privatnom porukom.
Mnogo hvala unapred!!
Dinamiku placanje mozete sami da predlozite po vasem izboru, naravno uz dogovor sa njima. Jedan deo na potpisivanju predugovora, 2 deo kada je stan 80%, 3 deo kada stan bude gotov znaci kljuc u ruke.Pozdrav komšije! Ukoliko je neko keš kupac u Premiumu, molim vas za informaciju o dinamici i načinu plaćanja. Potrebno mi je da uporedim ponudu koju smo dobili sa nečijim iskustvom ovde, predugovor ili ugovor svejedno.
Možda je zgodnije direktno, privatnom porukom.
Mnogo hvala unapred!!
Cccccccc sramota!!!!Obisao sam P zgradu danas, radovi minimalno napreduju. Tek po neki radnik negde. Po recima ljudi sa gradilista P zgrada d2 lamela ce biti na 80% izgradjenosti u Maju 2023god. Pogledajte prilog 147943Pogledajte prilog 147944