Vi ste pročitali poslednja dva posta, a mi o tome komentarišemo mesecima. Tako da ako ste novi kolačić, malo čitajte prethodne strane, pa ćete pronaći na razloge za to što ljudi pričaju, i zašto se spominju zelene površine, parkinzi i slično. Konkretno mi kad smo kupovali u Premiumu 2, odnosno rezervisali, bila je priča da će biti ogroman parking ispred kompleksa koji je besplatan, bila su parking mesta i garažna. Agent nam je rekao bolje kupite odmah, jer se mnogo stanara iz Premiuma 1 odlučilo da neće kupovati i sad je problem, jer hoće da kupe u Premiumu 2 a ne mogu. Mi smo bez razmišljanja kupili, jer znamo gde živimo i da je problem parkinga broj 1 u Beogradu, i to ne u Višnjičkoj banji nego apsolutno svuda jer se nenormalno gradi. Sada od te priče nema očigledno ništa, i ostali stanari su uskraćeni. I meni će dolaziti rodbina, i prva ću potpisati peticiju kao što sam rekla, ali sigurno neću podržavati da se oko celog kompleksa napravi suvi beton, bez ijedne zelene površine i parka za decu, tako da ne razumem zašto smatrate da je to nisko i na nivou deteta, imati takav stav? Obećana priča je bila tereni za decu, vrtić, obdanište, zelena oaza, i zato sam izmedju ostalog se odlučila za taj kompleks. Verovatno od toga nema ništa kao i od ostalih obećanja, ali ponavljam, sigurno neću da se igram sa detetom i da ga šetam izmedju dva parking mesta. A priča se potegla jer su komšije neke rekle da će zvati pauka ako se parkiraju po trotoarima, a ostali su za to. Takodje sam rekla da parkiranje po ivičnjaku apsolutno ne podržavam i da me ne zanima ništa sem da kolicima idem po propisanoj površini, odnosno trotoaru namenjenom za to. Vredjanje je suludo, slažem se i ne trebaju se lečiti ovde frustracije, već na adresi koja je namenjena za to.