Pozdrav svim budućim komšijama.
Bio sam slobodan danas da obiđem radove na čuvenoj E zgradi.
Radosna vest je da ima pomaka pa Vam slikovno predstavljam:
Izgled fasade sa spoljne strane (kod lamele A):
Garaže na nivou -1:
Fasada na lameli B (ka Slanačkom putu pogled):
Stepenište između 2. i 3. sprata:
Imao sam neviđenu sreću da naiđem na radnike koji popravljaju nedostatke na fasadi (koji su po njihovim rečima propusti firme koja je radila fasadu). Mislim da će ovi radnici koje sam zatekao raditi i montažu staklene ograde na terasama.
Izgled stana:
Kao što ste mogli videti na slikama, po stanovima su gotovi radovi sa keramikom, gletovano je u 2 ruke, postavljene su utičnice, kupatilo je odrađeno skoro do kraja, radijatori su postavljeni, klime su postavljene...
Ostaje: krečenje, postavljanje parketa, postavljanje sanitarija u kupatilu.
Što se tiče zajedničkih prostorija i hodnika urađeno je od gornjeg sprata pa sve do trećeg (uključujući i treći) postavka pločica, gletovanje.
Treći sprat hodnik:
Što se tiče zgrade pored E zgrade, EP zgrada, ili kako je već označavaju, radi se intenzivnije nego ikad. Spolja ima baš dosta radnika koji rade fasadu. Takođe, između E i te zgrade pored sam zatekao građevinske mašine koje verovatno uređuju put između njih i kopaju kanale za postavljanje kanalizacije, dovod vode itd:
Ono što je loše jeste da na krajnje donjem nivou garaža -2 se nalazi ogromna količina vode stepeništem se ne može dole, a ne verujem ni lift da bi smeo da se dole spusti pošto pliva sve u jedno 30-40 cm vode oko samog dela stepeništa. Garažna mesta su uglavnom na suvom:
I za kraj, put koji se krči pored E zgrade (bliži deo Slanačkom putu) i verovatno budući ulaz u garažu na nivou -1:
Što se tiče puta pored premium zgrada, video sam samo da je raskopano kao što je neko već prethodno objavljivao. Nadam se da će i tu malo ubrzati radove, barem dok im vreme dozvoljava.