jocke » Čet Apr 29, 2021 10:58 pm[/url]":3q4eiha2]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=846129#p846129:3q4eiha2 je napisao(la):
Mackie » Čet Apr 29, 2021 8:46 pm[/url]":3q4eiha2]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=846120#p846120:3q4eiha2 je napisao(la):
turbo_ » Čet Apr 29, 2021 8:27 pm[/url]":3q4eiha2]Realno, kao neko ko zivi u naselju, mislim da ste preoptimisticni oko tih rokova. Prvo E po meni sanse nema da bude zavrsena ili useljena dok ona grdosija, kako neki kazu bez dozvole zbog sprata vise, ne bude prakticno pred kraj jer su uzasno prilepljene jedna uz drugu. Pa tu je kran jos uvek, zemlja, bageri, istovar cigle i materijala itd. Ulicom Mirka Milojkovica ne moze da se prodje od prljavstine. E zgrada sama po sebi izgleda kao da je malo krenula ali tu je realno jos ogroman posao, a koji ide uzasno sporo. Pa pogledajte samo stanje prema Slanackom putu, o rupama oko zgrade, garaze itd.
Sto se tice Premijuma, sad fasadu stvarno rade, ali to do fasade nikad i nije bio problem. To ce vam posvedociti svaki kupac u prve 4 zgrade. Problemi nastaju posle. Pa prvo ono brdo koje trenutno skidaju da ne bi neka zemlja bila ispred prva dva sprata Premijuma, okolo nema ni najave da je nesto pocelo da se radi itd. A ima i ulica okolo i ispod...
Ja vam stvarno zelim da se sto pre uselite svi, jer je i meni u interesu da ne prolazim kroz blato i perem kola svaki drugi dan, slusam bagere i kamione, ali daleko smo od toga. Ovi investitori rade koliko toliko brzo do 80% i posle toga je iz nekog razloga uzasno razvlacenje.
Bicemo pesimisticni kad i ako bude razloga za to...Bar za Premium za sada sve ide kako treba. Samo komentarisemo onako kako jeste. Kad naidjemo na probleme, pisacemo o tome. Ne razumem vas, da li treba da komentarisem nesto unapred da predvidim i kritikujem? :roll:
Čovek Vam je iz najbolje namere rekao da želi da se što pre uselite, ali Vam je rekao i veliku istinu, koju iz ne znam kog razloga ne želite da čujete. Kao da mi iz gornjih zgrada nismo prošli kroz sva njihova obećanja i rokove, pa da ne znamo šta znači njihovo "u oktobru biće u novembru". Kad smo mi dolazili da gledamo stan prvi put, naša zgrada je bila u radovima mnogo više odmakla nego što je sad Premium i priča je bila jul 2019 najkasnije useljenje, ali po njihovoj proceni biće to već maj 2019. A bio je februar 2020. I to bez lifta, za koji smo čekali jos 6 meseci da se većina stanara useli. Ne kažem da treba da budete pesimisti, ali poslednje u sta treba da verujete su njihovi rokovi. Pa zar Vam nije dovoljan dokaz E zgrada.
Saveti: obidjite stanove pogledajte sad dok su gradjevinski radovi jos i dok su tu majstori da li su vam uradjeni padovi kako valja u tuš kabinama i uopšte u kupatilima, kao i padovi na terasama ka odvodima. Pregledajte stolariju da li je puna maltera, kamenčiča ...sve što može da je ošteti (a može verujte), zatim da Vam nisu slucajno zazidali kutije za roletne kao nama (pa kad budete trebali da ih otvarate da obijate zidove). Ispratite kad vam budu postavljali parket, koji je ocajnog kvaliteta. Parket nije lakiran, nego mat i vrlo lako nastaju udubljenja, pucanja na sto mesta po stanu... Ne želi niko da vam mrači, već dobronamerno komentarišemo. Ja želim da ništa od ovoga iznad što sam napisao ne iskusite, ali da znate šta možete da očekujete...