Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 55.611
Realno ni most Kralja Petra drugog nije nikakvo arhitektnonsko delo, klasični čelični most ko i večina iz tog vremena.Od svih beogradskih mostova na Dunavu i Savi od 1885 naovamo, jedini koji je imao nekakvu estetsku vrednost bio je Most Kralja Aleksandra koji smo sami sahranili 04/1941.
20 praznih mesta pa Most Kralja Petra II na Dunavu (na tom je mestu danas PA most) i ako smo baš velikodušni može i Novi Železnički most na Savi.
Sve ostalo tipska funkcionalnost.
Ma jasno, nego eto ako već teramo mak na konac. Onaj postament mosta je zanimljiv ako ništa, ali slažemo se.Realno ni most Kralja Petra drugog nije nikakvo arhitektnonsko delo, klasični čelični most ko i večina iz tog vremena.
Treba naći kompromis, jer tom logikom dovedenom do krajnosti svi bismo živeli u ultra-utilitarnim objektima bez ikakvih ukrasnih elemenata.Meni kao korisniku više znači 50 tipskih mostova nego li 1 monumentalni. Isto kao kada odeš u fensi restoran i dobiješ tanjir sa hranom kojoj je posvećeno više vremena na aranžiranje nego li na pripremanje i sam ukus.
Treba naći kompromis, jer tom logikom dovedenom do krajnosti svi bismo živeli u ultra-utilitarnim objektima bez ikakvih ukrasnih elemenata.
ApsolutnoFunkcionalnost ispred estetike biram u ovom slučaju.
Mora da most na adi jos nije predat na odrzavanje onda
30% rasvete ne radi
Trava raste gde hoćeš
Slivnikci katastrofa
Guma oko sina skonjena mestimično
Brzina 20km/h sa sramnih 40 spuštena
Graditi koliko hoćeš
Liftovi nikad radili nisu
Generalno pranje hitno
hvala komso na korekciji, znam da dugo nije imao i da navodno zbog iste liftovi nisu mogli da "prorade"Ех комшија мој, "Мост на Ади" има употребну дозволу од 09.12.2019. године.
"Мост на Ади" је на правом месту где и треба да буде.
Pogledajte prilog 235510Pogledajte prilog 235511Pogledajte prilog 235512Pogledajte prilog 235513Pogledajte prilog 235514
Tu su bili plastici elementi dal zuti ili zeleni sa strelicama a @astrodule se preganjao oko toga sa bagrom neradnickomЗбог чега се ово не офарба у црно беле или црно жуте штрафте?
Pogledajte prilog 235538
Опасно је овако, тим пре ако светла нема