CGI KITE STUDIO | 3D RENDERS | VR (@cgikite) • Instagram photos and videos
11K Followers, 24 Following, 225 Posts - See Instagram photos and videos from CGI KITE STUDIO | 3D RENDERS | VR (@cgikite)

Верујем да хоће. Купиће(мо) то београду на води.Lj.Ristić je preko vikenda imao sastanak u Staroj šećerani sa ministrima gradjevinarstva i kulture, pa možda će država sutra učestvovati na licitaciji.
Prodato pre 3god zakupcu.Bela zgrada u okviru kompleksa koja je najbliža silazu sa ban brda i crkvi nije sad bila predmet prodaje to je posebna firma Ad vrenje i dalje radi.
![]()
Vesić poručio investitorima: Prostor Stare šećerane na Čukarici zaštićen, nemoguće bilo šta graditi
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da je ceo prostor Stare šećerane na Čukarici "zaštićen, da je kulturno dobro i da je tamo nemoguće bilo šta graditi".www.danas.rs
Prodato pre 3god zakupcu.
![]()
AD Vrenje u Staroj šećerani prodato za oko 3 mil EUR - Kupac Pan alko sistem, dosadašnji zakupac
AD Vrenje u Staroj šećerani prodato za oko 3 mil EUR - Kupac Pan alko sistem, dosadašnji zakupacwww.ekapija.com
zasto mi se ovde crta beograd na vodi, d.o.o.Naveo je da država ima pravo da u roku od mesec dana prihvati tu cenu i po njoj otkupi Staru šećeranu i izrazio nadu i uverenje da će država tu mogućnost i iskoristiti, kako bi kompleks pripao državi.
„Onda će država tražiti partnera koji bi zajedno s nama uložio u revitalizaciju Stare šećerane, koja bi postala mesto za kulturu, pozorišta, galerije, prostor na ponos Beograda, kao novo mesto po kojem se Beograd prepoznaje“, rekao je Vesić.
Mislim da je nešto ovako i te kako moguće kod nas. Pogotovo ako će to da bude "novi centar grada" za lokalna naselja na lokacijama bivšeg Jugopetrola i na obodima Banovog brda (mislim ovde na šumu novih zgrada u Paštrovićevoj, Zrmanjskoj, itd.).Evo samo da pokazem kako Estonci to rade u Talinu.
Industrijsko nasledje su transformisali u kulturno poslovnu stambenu pesacku zonu. Bukvalno su napravili novi centar grada gde ljudi vole da provode svoje vreme.
Naravno da je moguće, šansa postoji samo da je iskoristimo. Ima više primera i trebalo bi da izgradimo nešto slično.Mislim da je nešto ovako i te kako moguće kod nas. . .