Šta je novo?

Stanovi - naselje Dr Ivana Ribara - konkurs 2008

Dragi Bosko, da te obevestim da cemo 6. maja platiti kvadrate, ucesce, PDV i sve sto treba, a ti zbogom sa ZUTIMA!!!!

Некада смо имали Жику Обретковића, а данас имамо тролове. Жика је био бољи. Иначе, Градино младунче уопште није купац социјално-непрофитног стана, што се лако да закључити јер залудан баца петарде по многим другим форумима, па се запатио и на нашем. Увек је за ово терапија била старо добро игнорисање. Частићу га једним наменским вицем, па да се растајемо:

У купеу воза, током дугог пута, путници дремају или размишљају о својим проблемима. Дежурни досадњаковић безуспешно започиње разговоре, неупитан ''шаљиво'' коментарише и чуди се како су реакције само превртање очима и окретање глава.
У неко доба у купе уђе нови мистериозни путник, сав у црном, строгог избораног лица. Од пртљага је унео само картонску кутију увезану канапом, на којој је писало ''Крајина-вино''. Њу је подигао на полицу изнад седишта, сео и нетремице гледао кроз прозор. Смарач је безуспешно покушавао да из придошлице извуче реч, осмех, гримасу - али без икаквог успеха. Одједном, погледавши увис примети да се кутија придошлице оквасила на дну и да се мрља шири. Када су почеле да падају прве капи, померио се и нагло зауставио мистериозног странца у покушају да изговори прву реч: ''Не, не!!! Ћутите молим Вас, пустите ме да погодим, ја имам врхунско искуство!!!'' И подиже руку до кутије, врховима прстију захвати неколико златних мирисних капи, принесе их прво носу, а затим зналачки полиза и самоуверено рече: ''Да ли сам погодио - млади бургундац???'' Незнанац му, уз први осмех, одговори: ''Замало - млади бернардинац!''

Tatice vic je genijalan. Nismo mi dzabe izabrali najmudrijeg medju nama da nas predstavlja. :laugh: :laugh: :laugh:

vsima":2maq72p9 je napisao(la):
Mi da prihvatimo cenu od 1180 eura/m2. Pa ti si totalno otkacio. Da li ti je to Kostic rekao da pustas probne balone na mestu gde se protesti zakazuju.
Pa 99% ljudi ne moze da plati ni 1000 eura/m2. Sram te bilo.
момак... ....ми смо у овој ситуацији уцењени....или ће мо прихватити ове цене или напустити цео пројекат.... веруј ми не би имао ни да је квадрат 800 евра како је обећано! шта си се залепио за костића...

cena nije rasla 50 evra po kvadratu na svakom sledecem useljenju. naprotiv, na prvom je bila 1097, na drugom 1024, a na trecem 1051 evro. ako je nekome logicno da bude 1180 evra sa PDV onda je to njegov problem. to nti je logicno niti je realno. zivo me zanima koliko stanova ce useliti sa tom cenom. 700 sigurno nece. cak je i cena u Dulicevom naseju preterana. 1290 evra u Ivana Ribara? pa ko danas dobije 1200 evra za kvadrat u tim blokovima moze da skace od srece. jedina realna cinjenica je da VLAST moze da radi sta hoce i bas to i radi. ako se njima prohte mogu staviti i 1500 evra. ali, da imaju imaju imalo mozga, obraza, dodira sa realnoscui smisla za marketing stavili bi da cena bude 899, a Dulic bi prodavao stanove po 999 evra i jedni bi onda prosli kao neprofitni, a drugi kao navodno jeftini. niko rec ne bi rekao, kupci bi bili zadovoljni, oni bi napunili svoje dzepove, svi stanovi bi bili rasprodati, stvorio bi se kapital za novi projekat, a oni bi mogli da u jednom mandatu sprovedu dva konkursa od pocetka do kraja. ko zna koliko bi im politickih poena i glasova to donelo. ali, to je izgleda samo moja logika, koja na slican nacin funkcionise u Becu npr gde 600 000 ljudi zivi u socijalnim ili neprofitnim stanovima. ali, daleko smo mi od Beca, a jos dalje od Brisela

tatica":1rexaof3 je napisao(la):
Некада смо имали Жику Обретковића, а данас имамо тролове. Жика је био бољи. Иначе, Градино младунче уопште није купац социјално-непрофитног стана, што се лако да закључити јер залудан баца петарде по многим другим форумима, па се запатио и на нашем. Увек је за ово терапија била старо добро игнорисање. Частићу га једним наменским вицем, па да се растајемо:

У купеу воза, током дугог пута, путници дремају или размишљају о својим проблемима. Дежурни досадњаковић безуспешно започиње разговоре, неупитан ''шаљиво'' коментарише и чуди се како су реакције само превртање очима и окретање глава.
У неко доба у купе уђе нови мистериозни путник, сав у црном, строгог избораног лица. Од пртљага је унео само картонску кутију увезану канапом, на којој је писало ''Крајина-вино''. Њу је подигао на полицу изнад седишта, сео и нетремице гледао кроз прозор. Смарач је безуспешно покушавао да из придошлице извуче реч, осмех, гримасу - али без икаквог успеха. Одједном, погледавши увис примети да се кутија придошлице оквасила на дну и да се мрља шири. Када су почеле да падају прве капи, померио се и нагло зауставио мистериозног странца у покушају да изговори прву реч: ''Не, не!!! Ћутите молим Вас, пустите ме да погодим, ја имам врхунско искуство!!!'' И подиже руку до кутије, врховима прстију захвати неколико златних мирисних капи, принесе их прво носу, а затим зналачки полиза и самоуверено рече: ''Да ли сам погодио - млади бургундац???'' Незнанац му, уз први осмех, одговори: ''Замало - млади бернардинац!''

татице баш си духовит....не знам шта си овим хтео да постигнеш али добро...и то ти је опроштено... узгред...да активан сам и на друге теме беобилд форума....у чему је проблем...чекам стан у Др Ивана Рибара (надам се далеко од тебе)....

vsima":30paczgo je napisao(la):
Hvala na Bosko na ovom momak. Davno mi nije neko takav kompliment uputio.
A ovo sa mozgom... Da ga imas ime tvog duhovnog vodje bi pisao velikim slovom.
пишем намерно јер тог човека познајем исто колико и тебе...ајд здраво...оптерећен ти је мозак већ си почео да лупаш..иди спавај

Roki svaka ti cast!!!! Imas nasu punu podrsku, kao i TATICA i svi ostali!!!! CRNI BOSKO, CRNO TI SE PISE 6. maja... Vidimo se na izborima! Ti ponesi ucesce i PDV, a nas ce osoboditi placanja....

B3B1stan":2zkj5twe je napisao(la):
Roki svaka ti cast!!!! Imas nasu punu podrsku, kao i TATICA i svi ostali!!!! CRNI BOSKO, CRNO TI SE PISE 6. maja... Vidimo se na izborima! Ti ponesi ucesce i PDV, a nas ce osoboditi placanja....

лаку ноћ!

Sada moram i javno da se ukljucim i da sto bi se reklo intervenisem i skrenem paznju da se nivo kulture i diskusije odrzi na pristojnom nivou sto prethodni postovi nisu bili.

Od Boska ocekujem manje maliciozne komentare na ovako osetljivoj temi a od ostalih ucesnika malo vise tolerancije.

Hvala na razumevanju

Igor":1o9rwr8w je napisao(la):
Sada moram i javno da se ukljucim i da sto bi se reklo intervenisem i skrenem paznju da se nivo kulture i diskusije odrzi na pristojnom nivou sto prethodni postovi nisu bili.

Od Boska ocekujem manje maliciozne komentare na ovako osetljivoj temi a od ostalih ucesnika malo vise tolerancije.

Hvala na razumevanju
моји коментари су сасвим уреду и не видим разлога да ми се упућују икакве опомене...што се тиче културе препоручујем Вам да се позабавите Татицом и осталом екипом јер само знај да вређају!!! какви су они таква ће им и деца бити...

Nije u pitanju nikakva bog zna kakva opomena vec savet da se izbegnu ovakve situacije da grupa ljudi koja ima problem sa useljenjem i povratom pdv-a za stanove oseti izprovociranom posto je u pitanju prilicno osetljiva i zivotna tema. Ali sa druge strane kao sto rekoh i od ostalih ucesnika ocekujem malo vise tolerancije upravo prema tebi ali i ostalima koji misle drugacije ili imaju drugacije informacije.

Roki":ynjk19ot je napisao(la):
Dragi Bosko, da te obevestim da cemo 6. maja platiti kvadrate, ucesce, PDV i sve sto treba, a ti zbogom sa ZUTIMA!!!!
одлично баш се радујем.... са којим жутима? ја не знам одакле вама та информација..ваш живот се заснива на претпоставкама а и ово да сам из ДС??? е мој ТИ!

Kada neko dodje da NAMERNO provorica, on NAMERNO provocira i tu ne vrede ni saveti ni opomene... poz od Chakija ...

Igor":16qknyws je napisao(la):
Nije u pitanju nikakva bog zna kakva opomena vec savet da se izbegnu ovakve situacije da grupa ljudi koja ima problem sa useljenjem i povratom pdv-a za stanove oseti izprovociranom posto je u pitanju prilicno osetljiva i zivotna tema. Ali sa druge strane kao sto rekoh i od ostalih ucesnika ocekujem malo vise tolerancije upravo prema tebi ali i ostalima koji misle drugacije ili imaju drugacije informacije.

свакако...не знам што мене стављате на једну старну а остале на другу...??? и ја исто чекам те станове колико и они.... не знам да ли си приметио да им ни једну ружну реч нисам рекао за разлику од њих???

Chuck Norris":o80zyybw je napisao(la):
Kada neko dodje da NAMERNO provorica, on NAMERNO provocira i tu ne vrede ni saveti ni opomene... poz od Chakija ...
оправдај то име под којим си уписан... не провоцирам него само износим свој став...ваш је проблем што то погрешно тумачите!

Bosko":2xjzn7hn je napisao(la):
Igor":2xjzn7hn je napisao(la):

свакако...не знам што мене стављате на једну старну а остале на другу...??? и ја исто чекам те станове колико и они.... не знам да ли си приметио да им ни једну ружну реч нисам рекао за разлику од њих???

Nisam spominjao ruzne reci kao sto jesam rekao da ostatak posetilaca koji te dozivljava kao nekoga ko provocira treba da obrati paznju na recnik i da izbegava ruzne reci na forumu prema tebi ali i ostalim ucesnicima.

Molim vas za razum u diskusiji jel sa ovakvim postovima samo razvodnjavate pricu gomilate nepotrebne postove posle kojih se teze dolazi do vaznih informacija.

Evo, opravdavam time sto kao Chuck Norris pod punom odgovornoscu tvrdim da provociras. Svi mi pogresno tumacimo, samo si ti JADAN i NAIVAN, oklevetan od strane svih nas... Stvarno smo strasni... HA HA HA HA HA...

Igor":3txea4nz je napisao(la):
Nisam spominjao ruzne reci kao sto jesam rekao da ostatak posetilaca koji te dozivljava kao nekoga ko provocira treba da obrati paznju na recnik i da izbegava ruzne reci na forumu prema tebi ali i ostalim ucesnicima.

Molim vas za razum u diskusiji jel sa ovakvim postovima samo razvodnjavate pricu gomilate nepotrebne postove posle kojih se teze dolazi do vaznih informacija.

ја сам јако толерантан према њима,да је другчија ситуација..чули би све што мислим...овако поштујем рад форума и правила ;)

Chuck Norris":2ya3xl4p je napisao(la):
Evo, opravdavam time sto kao Chuck Norris pod punom odgovornoscu tvrdim da provociras. Svi mi pogresno tumacimo, samo si ti JADAN i NAIVAN, oklevetan od strane svih nas... Stvarno smo strasni... HA HA HA HA HA...
има људи који ме подржавају,али ви то не желите да видите! а шта ако сам ја био на скуповима (протестима) али ви не знате ко сам???

Hvala Bosko ovo naravno ocekujem i od ostalih da ispostuju pravila na forumu i da sa ovim postom zavrsimo sa tom pricom da se normalan tok diskusije nastavi

јел сви имате паре за учешће? :)

Last edited by Bosko (24 April 2012 18:09:59)

ovo je tvoj post od koga je sve pocelo? kakvo je ovo pitanje i to sa smajlijem na kraju? sta si ocekivao? da odamo priznanje tvom smislu za humor? da, mozes ovde da pises sta god pozelis i mozes da glumis pristojnost, ali vrlo dobro se cinizam kojim je ona obavijena. takodje, mozes slobodno da se izvinjavas, jer imas i za sta. izgleda da je izvinjavanje u modi poslednjih godina kod nas. ja stojim iza svake svoje reci i ako ce da me zbog toga banuju sa foruma onda u redu. nemam nameru da ti se izvinim. mogu samo da dodam jos koju rec. nisam uvredio nikog sem tebe. nisam ti pomenuo porodicu za razliku od tebe. svaku rec koju sam napisao uputio sam samo TEBI. ako i ti takodje cekas 1 od 1000 stanova onda sam ja uvredio samo jednog, a ti ovde vec 2 dana vredjas i provociras 999 ljudi i njihovih porodica. Igor te je lepo zamolio da se smiris. samo tebe je pomenuo po imenu. ali, izgleda da ne zelis da prestanes. neka svako sam zakljuci zasto je to tako. zelim tu puno srece u zivotu i da uskoro dobijes svoj krov nad glavom. svako dobro!

Odlicno "BOSKO", ako si bio! Na sledecem skupu molim te da nas sve obavestis ko si... A ne znam koja te to manjina podrzava, posto je vecina, kao sto je ocigledno, protiv tvojih komentara....

Vrh