Ja sam stvarno iznenadjena, nisam sinoc pratila diskusiju do kraja, a vidim da se nastavila polemika sa Bokom. Zar je ovaj covek stvarno toliko bitan da mu se pokloanja ovolika paznja?? Stranice i stranice utrosene u prepucavanje sa njim, a ni reci o sustini problema i sta cemo dalje. Uostalom zasto se primamo na Boskove informacije, kad je covek sam rekao da je to njegova racunica i njegovo misljenje. Mi smo dobili, koliko se secam, informaciju od kompetentnih ljudi da ne znaju jos kolika je cena ali da pouzdano znaju da nece biti manja od dosadasnjih. I umesto da svoje nezadovoljstvo projektujemo tamo i onome kome treba vi se prepucavate sa nebitnim Boskom.Mene covek najiskrenije uopste nije iznervirao, jer
moze on da misli sta god hoce, mene zanima sta ce reci ovi kompetentni . I ponavljam ja sam juce bila jako iznervirana informacijama o odlaganju uselenja i nekim kostatacijama o ponovnom zajednickom
uselenju, a vidim da ponovo nema reakcija na to, izgleda da je Bosko vazniji.
Dakle, da uradimo nesto pre izbora, da nam napismeno obecaju tacne rokove uselenja , a sve se plasim da ce nam troskove svoje kampanje posle izbora uracunati u cenu kvadrata.
Dajte ljudi probudite se i da nesto konkretnije uradimo, da ih nateramo da zavrse onaj Skadar na Bojani.