siman":1kufcdya je napisao(la):Sto se tice datuma useljenja, evo odgovora:
Pocece 1. aprila i trajace do 1. maja. :notok:
Znaci useljavace jednu po jednu zgradu, kako bi pred izbore mogli na svaka 2-3 dana da dolaze i da se slikaju.
Naravno Studio B ce sve to uredno da prenosi, a ne kao prethodni protest (o kome nije, na doticnoj rezimskoj televiziji, izrecena ni jedna rec).
He, pa ti ko onaj sto je cekao asfaltiranje ulice 300 godine , uracunao covek i svoje i roditeljske i dedine i babine godine.siman":2yxgd3z7 je napisao(la):Kakva ocena: "Znaci sve u redu ali nemojte mnogo da kukate". Kao da je Djilas izrekao.
Tipa cuti i trpi!!!
A to sto je konkurs bio 2007, a useljenje 2012. godine nikom nista.
Pa koliko su ljudi koji cekaju ove stanove dali za stanarinu u proteklom periodu?
Evo odgovora: 200-300 eura/mesecno * 12 meseci * 5 = 12000-18000 eura.
Znaci da su oni rekli da ce useljenje biti 2012. ko bi se prijavio?
Hajde sad lepo u tvoju kalkulaciju uracunaj i iznos od 12000-18000 eura + PDV koji traze na lepe oci.
Zato ste je covek politicko bice a cena stanova u poslednjih 50 godina kod nas je potpuno politicko pitanje a i zbog toga sto preterano mnogo ljudi zna samo za Tomu i Borisa od svih mogucih politickih resenja.Preokret":1208kr4o je napisao(la):Zasto stalno uplices politiku. Ovo nije politicki forum.
A izjavama tipa "zute ne volim ali matematiku volim" na ovom forumu apsolutno nije mesto.
Sigurno ce Toma da ti gradi jeftinije u na primer Virovitici ili Karlobagu
Pa ne ide lose, kuca i zemljista imam koliko hoces ali i ja bi neki povoljan stan u Bg-u isto ko i ti .siman":3gkasha6 je napisao(la):Ako toliko volis matematiku, kako do sada nisi obezbedio stan. Izgleda da ti lose ide :laugh: :laugh:
Aристотел, тачан цитат је "Човек је по природи политичка животиња."vsima":2trolssl je napisao(la):Pazi ovo: "covek je politicko bice". Odakle iskopa ovu definiciju.
dakis":3dalgdst je napisao(la):Ovo je pravo i nadajuce saopstenje da se postigao politicki dogovor o povracaju PDV-a, a komentare LA LA LA, ne uzimam za ozbiljno. 90 % je otkupilo, drzavne stanove za par stotina maraka, a mi cemo kvadrat stana platiti za koliko je neko otkupio ceo drzavni stan, na to se niko ne osvrce, toliko o tome. Mi cemo ipak otplacivati stanove 20 godina (GRADU) (DRZAVI) i nista necemo dobiti ni jeftinije ni dzabe.