ја мислим да поштом стиже обавештење на адресу коју сте дали приликом пријаве за конкурсbiljana":31lu89n2 je napisao(la):Da li neko zna kako pozivaju za stan, putem poste ili telefonom?
ја мислим да поштом стиже обавештење на адресу коју сте дали приликом пријаве за конкурсbiljana":31lu89n2 je napisao(la):Da li neko zna kako pozivaju za stan, putem poste ili telefonom?
Abaxial":13cqaar2 je napisao(la):Ajde i ja da okačim fotke od 05.05.2012.god. svoga stana, obzirom da sam i ja primio pismo-odluku Gradonačelnika voleo bih da zajedno procenimo da li je objektivno da se stanovi u ovoj fazi završe za dva meseca kao što stoji u pismu Gradonačelnika, ja želim da verujem da može.
@vsr, moj stan nema odvojenu ostavu, verovatno se radi o različitom projektu. Ja ću to rešiti ugradnim plakarom, ipak je to jeftinija razlika u ceni za razliku od 3m2 Vaše ostave. Pozdrav.
Abaxial":2vbh7drd je napisao(la):Moze li mi neko od predstavnika reci da li ovim umanjenjem ucesca sa 20% na 12% imamo za posledicu uvecane mesecne rate za otplatu? U tom slucaju osnovica za otplatu nije vise 80% nego 88% jer je umanjena za iznos ucesca umesto dosadasnjih 20% za 12%. Mozemo li dobiti preciznije informacije od ovih koje se nalaze u pismu-odluci Gradonacelnika a u kojem nije precizirano kolika je osnovica otplate kredita? Trebalo bi da je ovo znacajno svima iz grupe buducih kupaca, hvala.
astir":xdfpfomh je napisao(la):....
Cilj slike ja bio da se prikaže kako je urađena infrastuktura za naselje, ovo novo parče asvalta se pruža do našeg naselja :kk: .
.....
Abaxial":xdfpfomh je napisao(la):@astir, novo parce asvalta je zakrpa posle polaganja kanalizacione mreze koja je sa Jurija Gagarina povezana do naseg naselja.