Šta je novo?

Stanovi - naselje Dr Ivana Ribara - konkurs 2008

@ Abaxial,
Naravno da smo imali strpljenja da pregledamo fotografije, a Tebi hvala na uloženom trudu.
Pozdrav !

Hvala puno na fotografijama, meni je ovo katastrofa, nista se ne radi, ovim tempon nece ni do kraja sledece godine.

oni ako ovako nastave nikada se necemo useliti. ovo je bruka ziva i trebalo bi stvarno neko za ovo da odgovara. ovo je pravo mucenje, vise ta neizvesnost oko zavrsetka.
Hvala na slikama

ovo jeste sramota. pre godinu dana su radili i nedeljom, i po mraku pod svetlima. ko zna koji je razlog ovog bezobrazluka. verovatno povredjena sujeta

Zasto niko ne ostavi komentar na Fb profilu Dragana Djilasa, gradonacelnika, zar to nije dobar nacin da se vrsi pritisak? Nema vajde ako samo ovde kukamo jedni drugima. Dajte ljudi nesto konkretnije,vidite da se tamo nista ne desava ili treba cekati juli pa da ponovo shvatimo da smo obmanuti i prevareni???

Hahah, bas sam naivna, pa tamo se svi komentari koji nisu hvalospevi o doticnom gospodinu odmah brisu, dakle nemoje ni pokusavati.

pa naravnod a se brisu. nisu ga oni napravili da bi ih neko pljuvao:)
kaca":27ff6t5b je napisao(la):
Hahah, bas sam naivna, pa tamo se svi komentari koji nisu hvalospevi o doticnom gospodinu odmah brisu, dakle nemoje ni pokusavati.

Inter-kop koji treba da zavrsi nedovrsene zgrade i da asfaltira povrsine oko zgrada i pristupne saobracajnice je skoro sve radnike prebacio u Stepu, jer tamo prave 3 zgrade, a sa Dulicem nema zezanja.
Inace, planirano je da u naselju koje je pocelo da se pravi pored naseg i imace oko 800 stanova (dakle po kapacitetu skoro identicno nasem) radi 5000 radnika (izjava Dulica: http://www.ekapija.com/website/sr/page/564054). Ej, 5000!!!
A koliko radi na nasem? Oko 50 u najboljem slucaju. Verujem da ce i oni da predju na gradiliste pored i da ga zavrse pre naseg. Pa tako je bilo i sa Stepom, nisu ga ni razcistili, a nase je bilo 50% zavrseno.
Sada njih useljavaju a mi, gde smo mi?!!!

U svi informativnim programima Dulic vrlo precizno najavljuje masovnu gradnju u Ivana Ribara,sto rece predhodnik Vsima a gde smo mi. Sta mi sad da radimo? Nnaravno ostaju nam samo nasi protesti do useljenja. Da li ce nas iko od njih cuti? Bas sam ljuta i povredjena. Jedino ovim putem sebi olaksamo s nasim komentarima ,il nekom informacijom o nasem useljenju. Da li se zna gde je sledece okupljanje? hOCU DA VICEM IZ SVEG GLASA. Dosta je vise odlaganja i obmana. Samo neka nam bog da svima strpljenja{ja i dalje verujem u njega.} Sta cu takva sam. Pozdrav komsije. Vidimo se.

Izvinjavam se svima znam da malo smaram sa ovim ali kao i vecina verovatno, pokusavam naci nacina da se nas glas cuje i malo dalje od ovog foruma. Ipak je moj komenter i pitanja u vezi sa nasim problemom ostao na pomenutom profilu gradonacelnika : :)
Trebalo bi da se svi potrudimo i u sto vecem broju ostavljamo poruke i pitanja tamo, jer to neko cita,( zaista ima dosta komentara) a nesto od toga stigne i do usiju gradonacelnika.Nista vas ne kosta, a mozda mose da nam pomogne.
Smatram da nase dosadasnje aktivnosti uopste ne daj rezultata, sto se vidi iz situacije na gradilistu, te bi mozda trebalo razmisliti o daljim koracima. Nemojte da se zavaravate obecanjima ,kao sto vidite to su samo prazne price, hocemo da vidimo da se prelazi na dela, i da se tamo situacija menja.
Pozdrav!!

Da ponovim informaciju do koje sam došao. Naravno ne mogu biti 100% siguran da je tačna ali...

Za 30.04.2012 godine trenutni gradonačelni u kampanji ima u planu da obidje objekte iz našek konkursa na lokaciji Ibana Ribara.

Možda je to momenat da mu se pridružimo i postavimo neka pitanja, transparente i sve što prati porotest do sada?

Pozdrav

kaca":zfsmz97o je napisao(la):
Trebalo bi da se svi potrudimo i u sto vecem broju ostavljamo poruke i pitanja tamo, jer to neko cita,( zaista ima dosta komentara) a nesto od toga stigne i do usiju gradonacelnika.Nista vas ne kosta, a mozda mose da nam pomogne.

Ja nemam mogućnost ostavljanja poruka tamo. Samo propagandni materijal sam zatekao.

pa to bi bila idealna prilika.
astir":1fqunqpl je napisao(la):
Da ponovim informaciju do koje sam došao. Naravno ne mogu biti 100% siguran da je tačna ali...

Za 30.04.2012 godine trenutni gradonačelni u kampanji ima u planu da obidje objekte iz našek konkursa na lokaciji Ibana Ribara.

Možda je to momenat da mu se pridružimo i postavimo neka pitanja, transparente i sve što prati porotest do sada?

Pozdrav

јел сви имате паре за учешће? :)

Kakvo pitanje? Nije mi jasno u kom kontekstu je postavljeno i cemu osmeh na kraju.
Mozda ga postavlja Djilas, da vidi da li smo spremni malo da ,,podmazemo''.

Sta je sa narednim PROTESTOM. Da li neko ima informacije o tome?

Не пита Ђилас,пита особа која такође чека да се усели у стан као и сви овде....пошто сви толико прижељкујете усељавање као и ја, а да сутра буде усељавање....питам да ли би ви били спремни да уплатите износ који вам траже за учешће....??? ја сам сасвим нормално питао и не видим разлог да се чудите овом питању?!

nemamo!
Bosko":1g4cz7fl je napisao(la):
Не пита Ђилас,пита особа која такође чека да се усели у стан као и сви овде....пошто сви толико прижељкујете усељавање као и ја, а да сутра буде усељавање....питам да ли би ви били спремни да уплатите износ који вам траже за учешће....??? ја сам сасвим нормално питао и не видим разлог да се чудите овом питању?!

лакше мало са тим узвичницима :))) ако већ немате што вршите притисак да се уселите што пре....колико ја знам без новца то не можете..а ако кажете да немате, како ће те га имати за усељавање, ипак вам је Ђилас обећао да ће у јулу станови бити готови и спремни за нове станаре.А то је врло кратак период да се прикупи толики новац....и да кажемо да је просечна плата у Србији 300 евра??? размислите мало :|

Kako da saznamo da li ce i kada Djilas obilaziti nase gradaliste pa da se pridruzimo, to bi bilo dobro

Када је било усељавање пред 2012. нову годину на Студију Б је водитељка рекла: "Следеће усељавање у нове станове у комплексу Др Ивана Рибара биће традиционално пред нову годину" то се односи на наше станове.

Део станара се усељева у септембру,а остали пред Нову годину!!! :laugh:

Ta emisija na Studiju Dj je vec podrobno komentarisana na ovom forumu pa mi nije jasno odakle ponovno pominjanje iste. Uostalom da ti cekas ove stanove to ti ne bi bilo nimalo smesno.

Sto se tice ucesca nista se ti Bosko=Kostic nemoj brinuti. Za ove stanove su konkurisali posteni ljudi koji su citav zivot stedeli da obezbede krov nad glavom i za ucesce se se naci novca. Ali to sto pokusavaju da nam otmu PDV predstavlja pljacku.

Sto se tice gradilista, izgradnja garaza napreduje odlicno i one ce biti zavrsene veoma brzo. Gradi se 200 garaza. Pored toga bice i klasicnih parking mesta, nekoliko stotina.
Izgleda da je asfaltiranje najveci problem, sto je zaista neumesno.

Odakle vam ta informacija,to bi bilo stvarno preterano.Ako su to pretpostavke nemojte nas plasiti kraj godine stvarno nemoguce

Vrh