У недељу ћемо, свакако, још једанпут показати шта мислимо о односу градских власти према наших хиљаду породица. То ће бити на месту и у време (и на начин) на који ће јавност најбоље да чује наше гласове. Највероватније код једне од већ усељених зграда, у преподневним часовима, пре почетка маратона (да би многи од нас који станују мало даље могли да дођу пре затварања саобраћаја). Било би добро да се настави тренд повећања броја присутних! Пратите овај форум, у току сутрашњег дана ће се чути нешто конкретније.
Што се тиче информација (и дезинформација), свако од нас ко учествује у неким контактима са надлежнима (Оливера, Раде, Срђан, ја...) све релевантно одмах на овом форуму поделимо са свима, са навођењем извора. Такође, многи који прате јавна гласила и преносе вести или стављају линкове много доприносе општој информисаности и молим их да тако наставе. Све остало примајте са резервом и не губите стрпљење.
Сто се тиче предлога да бучно ''увеличамо'' наступ градских челника на церемонији, подржавам идеју!! Датум ове светковине треба открити, а у директној је вези са роком жалбе после званичног објављивања њихове ранг-листе. Не би ме чудило да пада мало пре Ђурђевдана.
Што се тиче предлога моје будуће комшинице да се сами уселимо у наше станове онда када је обећао градоначелник - и мени је то падало на памет. Међутим, сигурно нам не би прикључили воду, струју, канализацију, а живот без тога, па макар и у СВОМ стану, може брзо да се смучи.