Šta je novo?

Stambeno-poslovni objekat u Višnjičkoj 74, Beograd (Ingrap-Omni)

Ali su verovatno placali duplo manje kvadrat od ovih sto ce im zakloniti pogled.
I onda je ok da se pogled zakloni? Neverovatno plitak komentar... misliš da je kvadrat u Dunavskim terasama bio duplo skuplji, da onda ovi ne bi gradili?

Ima nešto što se zove inlfacija. Danas kvadrat u Dunavskim terasama košta 2.400 EUR, a koštao je 1.000-1.100. Cena je donekle određivana pogledom - niži spratovi su plaćali manju naknadu za kvdrat, a viši nešto veću, ali ne duplo.
 
Pa i u sanivilu prodaju stanove s pogledom, i kad završe zgradu kreću sledeću isprred, pa sledećoj prodaju stanove s pogledom. Nemaš nikakvu tapiju na pogled, imaš lokacijske uslove i ako njih zadovoljiš - zidaš. Imali su i ovi iz savske pogled na savu, pa došao bw
 
Pa sad ako je neko bio marketing ovca i stvarno kupio stan zbog pogleda, šta da se radi. U ovakvim situacijama je izvesno, posebno kad je zauzetost parcele 100% kao što je u DT, da će se na placu pored isto tako izgraditi grdosija do međe. Meni ovi ljudi u udžericama nisu jasni, kako nisu uspeli da se dogovore za otkup, realno njima će biti najgore.
 
Gledao sam stanove u BT. Nisam kupio zbog drugih razloga ne zbog potencijalnog zaklanjanja pogleda, ali moram da priznam da mi se pogled svideo i da mi ni na kraj pameti nije palo da će ispred biti zgrada. U beogradu nikad nisi siguran da neće nići zgrada na nekoliko metra ispred tvog prozora
 
Postoji nešto što se zove susedskim pravima. Nije problem pogled, problem je zaklanjanje svetlosti u stanovima kojibsu severno orijentisani i nemaju sunčeve svetlosti.
 
Jel se zna da li parkić pripada DT ili ne, pošto na ovoj slici sa parcelama deluje kao da je otet od udžervila.
 
e47ad20e202327733d5f117574f764a7.jpg



Jos uvek rade sipove, nista se jos uvek ne nazire.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Iz teksta se može saznati da je investitor zainteresovan da otkupi ove udžerice iza:

- TRENUTNO smo u pregovorima, nadam se da će se sve rešiti za deset do petnaest dana. Toliko vremena su nam dali da prikupimo neophodnu dokumentaciju, kako bismo dokazali vlasništvo nad parcelama. Takav je dogovor između nas i nadzornika gradilišta. Traže nam svu dokumentaciju da smo mi vlasnice zemlje, kako bi legalno kupili parcele. Ništa više nam od toga nisu ponudili, ali imamo poverenja u njih - kaže naš sagovornik.
 
Zna li se kada ce poceti prodaja stanova i da li je izvodjac pouzdan?
 
Investitor bi trebalo da je pouzdan. Veoma su jaki, ne bave se samo stanogradnjom, već rade poslove od nekoliko miliona evra, rade pruge, puteve, imaju mnogo mašina, poseduju dva kamenoloma i što je najbitnije, dobri su sa vladajućom ekipom.
 
Zna li se kada ce poceti prodaja stanova i da li je izvodjac pouzdan?
Lepa je lokacija, ali pazi se da nekupiš stan na južnoj strani. U tom slučaju dobijaš pogled na Dunavske terase i one udžerice koje zimi lože sve i svašta.
Ovaj objekat bi bio potpun ukoliko bi se proširio na Metro i onaj servis sa desne strane (gledano ka dunavu) i kada bi se na levoj strani srušio napušteni objekat ne znam šta je bilo tu.
To je prvi put da gasam za gradnju novih zgrada, ali ostaviti prostor ovako je ružno, nepotpuno i nebezbedno .
 
Upisujem se na temu zarad informacija :)
 
Gde se mogu naći informacije oko prodaje stanova?
Ovde gledati samo poslednje spratove, sa doplatom za periskop,a stolarija da ima sertifikat za ABHO(атомско-биолошко-хемијске одбранa).
 
Poslednja izmena:
Jel neko stupio u kontakt sa prodajom? Ima li nekih informacija?
 
Ne deluje da je izvor. Normalno je da se atmosferska voda akumulita u najnižoj tački terena.
Da je to izvor, odnosno da je presečena neka žila podzemnih voda, ta rupa bi se kroz sat vremena napunila...
 
Nije atmosferaka. Voda je tu I po vrucinama, sad se malo napunilo. Ispumpavaju, koliko vidim. A vidi s terase poprilično dobro.
 
Moguce da su neke podzemne vode, mozda zato big nije ni ukopavao garaze...
 
Ljudi, to je na oko 500m od Dunava, praktično u aluvionu. Naravno da je visok nivo podzemnih voda. Ni ovi neće moći da kopaju duboko, ako ne misle da ih košta prilično.
 
Vrh