Al su najuljali cene! A ja mislio polako počinju da padaju. lepa lokacija, ali ja to ne bih platio.Cene u proseku od 2600 +pdv
Al su najuljali cene! A ja mislio polako počinju da padaju. lepa lokacija, ali ja to ne bih platio.Cene u proseku od 2600 +pdv
lepa lokacija, ali ja to ne bih platio.
Je l' može broj odakle ti informacije, da i ja pozovem?Koga zanima, 2 krila, 2 podzemne etape garaže + 8 spratova +9.sprat penthaus. Prvi sprat poslovni apartmani, ostali stambeni.
Struktura stanova od 40 do 123 m2.
Cene u proseku od 2600 +pdv
hvala ti, moze meni u dm ako neces javnoPozoveš broj na sajtu oni dalje upute kome da se javiš. Kako sam shvatio u pitanju je neka agencija koja će za njih raditi prodaju. Imam strukturu svih stanova i cene pojedinačno ako te zanima mogu da postavim.
Slobodno okači, mislim da mnoge zanima ta informacija, a šibni mi i na DM.Pozoveš broj na sajtu oni dalje upute kome da se javiš. Kako sam shvatio u pitanju je neka agencija koja će za njih raditi prodaju. Imam strukturu svih stanova i cene pojedinačno ako te zanima mogu da postavim.
Jesi li ti to proširenu Višnjičku nazvao socijalnom infrastrukturom?Ova zgrada je primer onoga što će se dešavati u Višnjičkoj narednih godina. Retko povoljna lokacija u odnosu na centar grada gde još uvek postoji jako mnogo prostora za gradnju. Merin planira još 8 zgrada oko BIGa, ovi su sad uzeli parcelu ispred Dunavskih terasa, a ima još dosta prizemnih objekata i malih trošnih kuća u Višnjičkoj koje će kad tad biti transformisane u fensi stambene zgrade i ovaj kraj se najzad totalno džentrifikuje.
Naravno to će se sve oslanjati na postojeću Karaburmsku socijalnu infrastrukturu