Po zakonu koliko ima stanova toliko mora da ima parking mesta + dva po lokalu ja mislim. U zgradi ima oko 33 parking mesta plus još toliko ispred zgrade, znači više nego dovoljno za ovu prvu zgradu. Garaže za tu lokaciju imaju finu cenu koje su DO 5000€ u zavisnosti od mesta (singl, double). Skoro sva parking mesta (u podrumu) imaju ispod nivoa poda podrum prostor u visini ja mislim 1.6m koji može da se iskoristi za svašta (gume, šporet, sanke itd.) Parking mesta su proseku oko 15m2
Za početak izgradnje druge zgrade ne znam, a oko spratnosti, sve zgrade će biti po regulacionom planu iste, navedeno je u prethodnim postovima, Po+Pr+4+Pk.
BGBILD":3u2jeern je napisao(la):Kada pocinje izgradnja druge zgrade i jel ce imati vecu spratnost od ove? i isto pitanje vazi i za trecu zgradu? kada ce poceti prilazne ulice da se rade posto je skoro pa gotova ova prva zgrada?
Za početak izgradnje druge zgrade ne znam, a oko spratnosti, sve zgrade će biti po regulacionom planu iste, navedeno je u prethodnim postovima, Po+Pr+4+Pk.