1živko":3o11zlbs je napisao(la):
![Tuga :violina: :violina:](/data/assets/smilies/violin.gif)
Nije baš tako strašna situacija ,kako pojedinci pišu.U tim zgradama sam svaki dan i čini mi se da pojedinci - plačenici pišu ovako negativno o objektu SAVSKA TERASA.Jeste problem je bio grejanje koji radi od ponedeljka. Z sada je sve u redu pa i one kritike na račun izolacijeLeto je pokazalo , da su stanovi na jugo-zapadu uz ugrađene roletne i bez klime bili ugodni. Dakle izolacija je sasvim u redu.Greja nje je za sada u redu, averovatno i ubuduće ,jer toplana je udaljena svega par stotinak metara.Prostran i lep vrtić za decu je par stotinak metara kao i dve škole- U dvorištu zgrade -igralištu- nešto buše , aonaj tko nije naivan zna i zašto. O voga trenutka problem je lift u svih 5 lamela , jer se nemogu oformiti saveti stanara. Sve u svemu mi smo zadovoljni uz sitne nedostatke- a ponekad i mi cepamo dlaku na pola.Nakon slučaja sa stanovima Dr R ibar mismo sretni što smo baš na ovoj lokaciji uzeli stan.
Jeste veliki problem što gospodin koji ne živi u naselju piše o stanju u stanovima i uz to je veoma prisutan na forumu.
Grejanje jeste bio VELIKI problem jer nije normalno da investitor ne misli na vreme, nego sa toplanom rešava problem u poslednji čas.
Ja ću tražiti da mi plate razliku tj.uvećan račun za struju zbog grejanja na klimu u oktobru i mislim da imam prava na to i da mora da se zna neki red.
Izolacije je OK (8 cm, neko je pisao ranije da je 5 cm što nije tačno, merio sam).
To što buše je rezultat prokišnjavnja garaža jer su hteli da uštede, pa sada verovatno moraju ispod da stave hidroizolaciju kako Bog zapoveda.
Mnogo veći problem je što su narušili stabilnost i izgled u prvoj lameli gde su skinuli deo pregradne armirane ploče između dva nivoa garaža u dužini od nekih pola metra-metar, jer nije mogao da prođe kamion!!?? (ili kombi), jer ljudi možete misliti planiraju da na mestu garaža budu magacini ili sl. i mislim da su veoma naivni ako misle da ćemo mi stanari preko toga preći (ja npr. hoću da kupim garažno mesto u SVOJOJ lameli i da liftom dođem do stana).
Ne želim da u garaži u mojoj lameli bude bilo šta drugo osim garažnih mesta kako je po planu i projektu.
To šta su oni obećali podizvođačima i sl je njihov problem.
Ponavljam, veoma su naivni ako misle da će to proći.
Da ima dobre volje i da razmišljaju da imamo malu decu i kolica pustili bi liftove, ali tu je zakon najverovatnije na njihov strani i tako je kako je.
"Sitnih" problema ima koliko želite, ali to je izgleda neminovnost u Srbiji i tu je država kriva a ne investitor.