troops":2bn4ckah je napisao(la):
Takodje sam bio u SG banci i radili su mi kalkulaciju kredita sa kamatom od 3,95% jer navodno moja firma ima ugovor sa njima, mada kada se uracuna i obavezno zivotno osiguranje u korist banke rata kredita je ista kao i u drugim bankama, i ne priznaju nikakvo drugo zivotno osiguranje ako ga imate vec se mora uzeti posebno za tu namenu dok traje kredit vinkulirano u korist banke.
Da to svima kazu kad odes licno "navodno moja firma ima ugovor sa njima" pa zbog toga je 3,95% a moja firma nema nikakve veze sa njima... niti ja imam bilo kakve veze sa njima... racun mi je u drugoj banci... inace nije tacno da ne priznaju nikakvo drugo zivotno osiguranje, evo zvanicnog dopisa od njih:
Postovani g-dine ...,
Jos jednom cu Vam objasniti zasto je bolje uzeti stambeni kredit sa zivotnim osiguranjem.
Stambeni kredit uglavnom se uzima na duzi vremenski period (u Vasem slucaju je to 300+60 meseci) i tom prilikom i na taj nacin osigurali ste bezbedno buducnost za sebe i Vasu porodicu.
U slucaju da je korisnik stambenog kredita zivotno osiguran i da nastupi osigurani slucaj, porodica korisnika kreidta nastavlja da zivi u tom stanu i bez ikakvih finasijskih obaveza prema banci. Preostali deo duga za stambeni kredit Banka naplacuje od osiguranja, a porodici ostaje nekretnina u vlasnistvu.
Cilj osiguranja je zastita Vase porodice a ne jos jedan trosak koji dodajete na mesecu ratu.
Mozete uzeti bilo koje osiguranje koje posluje na teritoriji Republike Srbije ( Dunav osiguranje, Delta Generali, DDOR Novi Sad, Winer Stadische,Uniqa i dr.) ukljucujuci i nase Societe Generale Osiguranje
Neke od prednosti naseg osiguranja bile bi :
- Iznos kredita do 55.000 eur klijent popunjava samo upitnik bez inicijalnog odlaska na lekarski pregled
- Zavrsavate sve u ekspozituri nase banke, iznos osiguranje jednak je iznosu kredita banke
- Iznos premije je fiksan tokom celog perioda otplate
- Poslednje 2 godine klijent ne placa mesecne premije osiguranja
- Klijent uplacuje premiju zivotnog osiguranja mesecno, trajnim nalogom,bez obaveze dolaskau Banku. prva premija osiguranja se placa tek sa prvom ratom kredita iako je klijent osiguran od trenutka kada se pusti novac za kredit
Nadam se da sam Vam bar malo pomogao u odlucivanju i odabiru nase bake za resavanje Vaseg zivotnog pitanja.
Za sva ostala eventualna pitanja i nedoumice stojim Vam na raspolaganju.
U nadi da cemo uspostaviti saradnju sa Vama
S postovanjem,
....
Stručni saradnik za rad sa stanovništvom
...@socgen.com
www.societegenerale.rs