[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=673157#p673157:1blzgg7m je napisao(la):
Zemunac To Be » Čet Okt 24, 2019 7:20 pm[/url]":1blzgg7m]
Ja sam svoj ugovor promenio kod notara i ubacio penale ako ne bude primopredaja na vreme, takodje promenio sam clan da cu ja snositi posledice ako se ne javim na primopredaju na vreme, advokat GDS-a se slozio i uvazeno mi je. Tako da mene tih 200-300 evra bas mnogo i ne brine. Sa druge strane, svi koji nemate to u ugovoru, mozete da presavijete tabak i tuzite GDS. Imajuci u vidu stanje u drzavi, gde ovakav postupak traje 7 godina, za toliko godina cete i dobiti proces, ako budete imali malo i srece i dobrog advokata. Pre nego sto udjete u tuzbu, savetujem da posetite naselje u Vojvode Vlahovica, gde zgrada koju je pravio GDS tone, i gde je 50 stanara podnelo tuzbu pre 7 godina i jos nije dobilo proces zato sto GDS na sve nacine opstruise proces i vestacenja. Tako da komso, u Srbiji zivimo i ti, i ja, gde se svi rokovi probijaju, svrati kod mene da popijemo nesto od prvog, prepoznaces dim od rostilja, mozemo da popricamo o pravima, zakonima i pravosudju, rokovima u projektovanju i izvodjenju, itd, uvek sam raspolozen. Svrati i ako nisi kupio stan, tu smo sto se kaze nasi.