Pozdrav svima.
Evo novih slika od danas
Unapred da se izvinim zbog rotacije slika, koristim ovaj Tapatalk pa on nekad to sam uradi.
Obisao sam gradiliste oko 16h i mislim da sam uslikao sve sto sam obecao pre nekih mesec dana.
Da napomenem da je danas nedelja, i da je bilo majstora na gradilistu. Nije onako kao u toku radnih dana, ali ih je bilo.
Generalno, u razgovoru sa ljudima tamo, uveravaju da ce useljenje biti 100% do 01.01.2019. Cinilo mi se kao da su dobili direktivu da mora biti gotovo do tada, politika, ko zna.
Zgrada C je stvarno gotova 98%, tj. ostale su samo neke sitnice, npr interfon, prilaz za kolica (sto se i vidi na slikama u nastavku), i naravno, kako kazu, jedno grubo i jedno detaljno čišćenje.
Sav fokus je na D i E, ali tamo nisam isao.
Od interesantnih slika izdvojio bih one koje su nam nedostajale kako bismo sklopili kompletnu sliku a to su:
- sanitarna prostorija
- parking
- spoljasnjost, pogotovo prostor izmedju zgrada
- svetlarnik u punom sjaju
- ulaz u zgradu
- sanitarije u kupatilu
- odvod za klimu
- boja daske na šanku
- Lift
Pohvalio bih broj uticnica u svakoj prostoriji. U nasem stanu ih samo u dnevnoj sobi ima čak 12
. Ali sa druge strane, u ostavi nemamo ni jednu jedinu.
Garaza je velika i pruža se ispod sve 3 zgrade, bez ikakvih barijera. Parking prostor za C zgradu je narandzast, za D plav, a za E zelen. Deluje visoko i prostrano, nije klaustrofobicno kao u vecini slicnih (Usce, Rajiceva i sl).
Pohvalio bih osecaj prostranosti kada ulazite u zgradu, postoji prostor od npr 3x4 u koji se udje, pa je tek tu interfon.
Plocnik ispred deluje jako lepo i moderno.
Takodje, sam izgled zgrade, sada kad nema skela, je po mom misljenju odlican. Nisam "verovao" u ovu žutu boju, ali se odlicno uklopila sa crnom bravarijom i ovom fasadnom ciglom.
Svetlarnik, prica za sebe. Kada se otvori prozor ka svetlarniku, dodje do ogromne cirkulacije vazduha, sto me je iznenadilo. A ono glavno, svetlo, je tu u zadovoljavajucoj kolicini, i ako je slikano oko 16h.
Druga strana medalje:
Ono sto je lose su sanitarije u kupatilu, jer stvarno izgleda previse jeftino, ali predpostavljam da su racunali da ce kupci sami menjati i stavljati kupatilski namestaj, pa se zato nisu ni trudili. Pod ovim mislim na lavabo, ogledalo i one sitne gluposti, drzaci za sapun papir i slicno. Bolje da nisu nista stavili, nego sto su izbusili rupe po pločicama, kačeći te gluposti.
Drugo lose je to sto vrata kupatila ne mogu potpuno da se otvore, zbog onog sušača koji se nalazi iza njih. Ja sam merio, maksimalna sirina necega sto prolazi kroz vrata je 67cm.
Ako se setim jos neceg, dopisacu u narednim postovima.
Uzivajte u slikama
pozdrav
Sent from my SM-G960F using Tapatalk