[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=554798#p554798:mtgw7bvk je napisao(la):
darkot » Čet Jul 26, 2018 5:13 pm[/url]":mtgw7bvk]Takodje postoje kuvarice koje prave sarmu i vetre stanove preko hodnika, iako svi imaju prozore.
Komsija, tvoju neshvacenost glavnog srpskog ljubavnog zova cu ti oprostiti :lol:
Sto se liftova tice, to se projektno stavlja prema broju stanova i kvadrata tih stanova, ocekivanog broja stanara. Svuda ce staviti koliko je potrebno. Bitno je da rade.
Rodoljube,
u pravu si sto se tice izolacije, nadam se da cemo dobiti i ta Bosal vrata od 500+ evra, opet sa nekom malo boljom izolacijom, videcemo.
Ne kazem da to mora nuzno da bude lose, ali opet, vise ljudi, vise cudi. Mozes ti da zivis i sa cetvoro na spratu i da ti bude lose, moze sa 15 da bude fenomenalno. Mada sam gledao ove slike za G, ipak postoji svetlarnik sa prozorima, pa ce provetravanje biti izvodljivo. Postoje zgrade koje to nemaju, kod mene 5 stanova na spratu a nema svetlarnika u hodniku. Zimi je odvratno jer ljudi ne otvaraju prozore, pa kad otvore ulazna vrata, uzas. Leti ulazna vrata ne zatvaramo pa se kako tako vetri.
Naravno, mnogo zavisi i od strukture kupaca sta ce biti. Ukoliko je u nekoj zgradi neko kupio stan radi rentiranja, i to verovatno dnevnog sto nam je neka jadna buducnost, tu moze da bude haos kod takvog hodnika i prometa. Ne izdaju se ti stanovi na dan samo strancima, oni su jako popularni klincima za nocne zurke i sl. jer im je jeftinije da se izivljavaju u tudjem stanu za 30-50 evra nego da idu kod nekog. Racunam da je nase naselje generalno za zivot u smislu stanovanja, cena stanova je po meni jaka da bi se u onom delu grada rentiranje isplatilo.