Nexon » Čet Mar 04, 2021 4:11 pm[/url]":17czq4t5]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=828494#p828494:17czq4t5 je napisao(la):
sanja27 » Čet Mar 04, 2021 11:09 am[/url]":17czq4t5]Da li je neko ulazio u objekat H?
Ne dozvoljavaju da se ulazi jer na tome izvodjac insistira...(
Kupujem na nevidjeno stan u potkrovlju H2 u Zemunskim kapijama i nadam se da ce neko da okaci slike i da komentare ako je bio u objektu...
A inace vidim da su neki ljudi pozvani na primopredaju danas, pa me zanima da li su svi kupili stan a da ga nisu videli uzivo vec samo kataloski?
Pa s obzirom da se vrsi primopredaja stanova insistiraj da vidis stan, jer ako oni vec predaju stanove znaci da je zgrada dobila upotrebnu dozvolu i da nema prepreke o kojoj oni pricaju da vidis stan, nego ih verovatno mrzi da se cimaju, meni su to isto rekli da vrse katalosku prodaju stanova i da izvodjac radova ne dozvoljava pristup zgradi, van svake pameti kao da je u pitanju Nekerman, a ne stan :o
Svakako to je sad proslo, tako da vidi tamo smaraj ih i insistiraj da zelis da vidis stan, za ostalo prelistaj par prethodnih postova, jer sam i ja u fazi razmisljanja da li da kupim stan u potkrovlju pa sam se malo raspitivao na prethodnim stranama, pa pogledaj odgovore koji su mi ljudi ovde odgovarali