Aleksej":31125alo je napisao(la):Pozdrav ljudi
Registrovao sam se ovde posto sam naleteo na forumu istrazujuci svoj potencijalni buduci dom.
Rezervisao sam stan od 42kvm u F. Jednoiposoban stan. Zao mi je sto izgleda nisam rezervisao pre NG, posto po komentarima vidim da su digli cene otad.
Da li mozete malo vise da mi kazete o racunima i dazbinama koje bismo tamo imali?
Vidim da se neko odrzavanje placa? Koliko cesto i sta se odrazava?
Kakve su dazbine u stanu? Koliko izlazi grejanje sada zimi?
Da li ima tople vode i na slavini u kuhinji? Tj ima li i tamo neki bojlercic? Ili mi to moramo da regulisemo?
Meni su rekli da je useljavanje u F od sredine maja, tako da ako nemate tu informaciju, evo kada cete dobiti nove komsije.
Da li mogu da ocekujem da ce zelena povrsina i parkic biti gotovi tada?
Da li ima dosta dece u kraju? Useljavam se sa zenom i detetom koje ce imati oko 9 meseci u tom trenutku i parkic bi bilo sjajno odmah imati.
Da li ste stekli nova prijateljstva u kraju? Ima li puno kuckara ?
Siguran sam da cu smisliti jos par pitanja
O tome da ce da izdaju mogu samo da sanjaju. Na mufte su ih bili uknjizili pa su morali da isknjize.Aleksej":2lv1od6m je napisao(la):Da li se vec sada naplacuje parking mesto u naselju?
Posto mi je Slobodan (prodavac) rekao da je i dalje to besplatno, ali da postoji plan da se to ubuduce iznajmljuje.
Koliki je infostan?
Da li ste zadovoljni klimom koja je ugradjena?
Da li su lifovi u funkciji?
Hvala na feedbacku Nemanja
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=815414#p815414:uu7hkk36 je napisao(la):dzofreddbloggs » Čet Jan 21, 2021 5:14 pm[/url]":uu7hkk36]Kakvo je stanje sa internetom? Koji provajderi su u ponudi? Ima li optike? Da li vec pri useljenju u zgradu H ili F postoji opcija za internet ili tek kasnije treba da se ganjaju oni potpisi i dovodi provajder
Lokali mi izgledaju dosta veliko za pekaru. Vise mi lici da se moze ocekivati jos jedna prodavnica i kafic.zemunac5":7aqp4gcl je napisao(la):Ima li neko info šta nas od lokala očekuje u F zgradi? Znam da je ranije bilo priče da će se otvoriti neka pekara, a verujem da je većina ako ne i svi lokali već dobilo vlasnika.
Za gledanje pozovite prodaju, nema druge.Pavle11":3ve3nw8u je napisao(la):Ima li neko informaciju da li je moguće pogledati stan u F objektu u toku sledeće nedelje?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=816282#p816282:23s7remj je napisao(la):Pavle11 » Ned Jan 24, 2021 8:53 am[/url]":23s7remj]Ima li neko informaciju da li je moguće pogledati stan u F objektu u toku sledeće nedelje?