[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=681837#p681837:3od3nail je napisao(la):hinicka » Sre Nov 20, 2019 7:10 pm[/url]":3od3nail]Zasto je zamr'o forum? Niko ziv da se javne na sekund da isprica kako je u novom stanu, zadovoljni, nezadovoljni, problem neki... ili ste svi presli na vajber grupe po lamelama? Dajte malo utiska nama koji jos uvek zeljno iscekujemo te "cuvene" kljuceve....
I od mene pohvale za sada. Iako sam u jednom od prethodnih postova izneo da je GDS bio neprofesionalan oko komunikacije datuma primopredaje (što i dalje mislim), uslišili su našu molbu (i mnogih drugih kojima se žurilo) da odmah na početku primopredaja budemo pozvani. Očigledno je GDS veliki sistem sa puno nivoa odlučivanja, pa neke stvari ne mogu baš tako lako i brzo da se reše.
Sve u svemu, zgrade i stanovi su odlično projektovani i relativno dobro izvedeni. Korišćeni materijali i oprema su vrlo dobri i nije se na tome štedelo. Sve pohvale za SET kao izvođača, brzo reaguju na primedbe, za neke stvari su čak i u istom danu primopredaje rešavali. Da budem potpuno realan, postoje dečije bolesti i neki standardni nedostatci kojih ima kod svih izvođača, ali sve je do očekivanja koja imamo. Ako neko misli da će dobiti idealan stan bez i jedne jedine falinke vara se. Mogu potvrditi da ni na zapadu na koji se često ugledamo nije baš sve idealno kada preuzimate stan. I opet, da ne bude da samo hvalim - postoji par stvari koje sam prijavio i na koje još uvek čekam da se reše, ali iskreno verujem da nema razloga da se to ne desi pre ili kasnije. Mislim da bi nam bilo bolje ako bismo polazili od pozitivnih stavova i gledali pozitivne strane selidbe u novo naselje i stan, jer ih svakako ima mnoogo više od negativnih na koje možda ponekad stavimo preveliki akcenat.
I da pomenem još da nije bilo nametanja profesionalnog upravnika i ucenjivanja za puštanje liftova (a moglo se očekivati posle čitanja nekih iskustava). Liftovi su zaštićeni stirodurom da se ne bi oštetili prilikom unošenja stvari i pušteni su vrlo brzo.
Pozdrav i srećno komšijama koje se uskoro useljavaju!