[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=659815#p659815:20mo1sah je napisao(la):
lanmibg » Pet Sep 13, 2019 3:20 pm[/url]":20mo1sah]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=659811#p659811:20mo1sah je napisao(la):
IvanIvan » Pet Sep 13, 2019 3:10 pm[/url]":20mo1sah]Ljudi svi smo se slozili da se naselje lose odrzava I to je u redu,za parkin mesta cemo videti,ja samo ne verujem da je nesto uradjeno protiv zakonito ,mozda na "foru"jeste,u mnogo stvari zakon je nedorecen I to koriste.Samo nemojte da se ispostavi da je bilo sve po zakonu,a nas navedete da ucestvujemo u tuzbama...
Ja zaista ne razumem o cemu vi pricate?! Da li vas neko nesto tera ili navodi? :roll:
Ovde samo diskutujemo. Neke stvari nisu za forum pa o istim ne bih ni pricao, ukoliko bas ne moram. I koliko se razumem u matekatiku 8 je vece od 1. Ne bih rekao da je tolika vecina zanemarljiva i da svi grese, no pojedinci tvrde suprotno. Evo nek dokazu i objave mejl
Ja ne razumem kako je doslo do toga da neko staje na stranu GDS-a posle svega sto je argumentovano izneto kao njihov propust....
Zbog ovakvih koji za razliku od tebe, hvale njihove metode komunikacije sa kupcima ( ignorisanje ), naselje ce cim izadje iz garnacije ( a mozda i pre ), izgledati kao ciganske rupe...
Tebi svaka cast na strpljenju, kao i ljudima koji se zaista trude da izadju na kraj sa njima, ali bas zbog toga sto cete ispasti crne ovce treba i vi da dignete ruke jer ocigledno vecinu boli uvo kako izgleda naselje van njihovog stana i super im je da placaju usluge koje ne dobijaju....ja iskreno ne mogu da razumem izjavu da “ako prestanemo da placamo njima, sta ce tek onda da bude”.
Pa svako normalan vidi vec kako ce da bude jer oni ni sada nista ne rade...
Najbanalniji primer, pogledajte “travnjak” u Sumadijskoj. Takav je vec 9 meseci!!!!!!
I ja to placam 40eu svaki mesec uz ostale stavke...
Ne budite slepi kod ociju....
Neko rece svetlarnik je super stvar, samo zatvoris prozor i nema buke... Pa koji ce mi onda prozor ako treba da bude stalno zatvoren?
Ako nema buke smrdi od 1000 pomesanih mirisa jer su svima kuhinje s te strane.
Jesmo znali kada smo kupovali stan, niko nije rekao da smo ocekivali da nam to neko promeni sada. Komentar je upucen onima koji jos nisu kupili a razmisljaju da kupe u lamelama gde ima svetlarnik...mozda nekome to ne smeta ali mozda nekome bude od pomoci pri odluci...