[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=657709#p657709:1ilogl1b je napisao(la):
IvanIvan » Pet Sep 06, 2019 10:47 pm[/url]":1ilogl1b]Koliko se vas koji se zalite na parking mesta raspitivalo o njima?Koliko ce biti slobodnih itd?
Komsija, hajde da jednom razjasnimo to oko parking mesta.
Parking mesta pripadaju stanarima kao suvlasnicima parcele na kojoj se nalaze stanovi koje su kupili.
Sve lepo pise u lokacijskim uslovima, cak je tacno navedena povrsina parking mesta u lokacijskim uslovima, sve oko uslova gradnje, da su garaze iskljucivo podzemne i sl.
To sto je Katastar Zemun uradio ovo sto je uradio, odnosno uknjizio ih kao parking mesta u okviru garaze je protivzakonito.
Od jednog poslanika Skupstine Srbije sam cak dobio odgovor da je i protivustavno.
Ja sam se zalio, evo moje zalbe, saznao sam da mi nikad nece ni odgovoriti, ali cemo naci put da to resimo u nasu korist.
Nije dobro sa tvoje strane da branis GDS za nezakonitu kradju u kojoj ucestvuje drzava koja pri tom sve zna i pravi se luda. Tipa "sto niste pitali" i sl. Nema tu sta da se pita, po papirima su parking mesta nasa.
Ovo je izborna godina, boricemo se kako god mozemo, a ovo je katastrofalna greska drzave sto nam je uradila - priklonila se GDS-u u kradji.
Verujem da ima jos stanara gde svako na svoj nacin pokusava da spreci ovu kradju, mogao bi i ti nesto da pokusas u vezi toga.
Cak i da se ne razumes dovoljno u materiju kao kupac, prema Zakonu o zastiti potrosaca cak se i precutkivanje bitnih stvari od strane prodavca smatra grubim prekrsajem i krsenjem zakona.
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1