Šta je novo?

Stambeni kompleks Zemunske kapije - državna stanogradnja

@BillHicks
Manje vise slicna prica. Naselje podeljeno na one koji to podrzavaju i na one koji bi da ih lincuju.

@chiko
Rizikuju po naselju ili po okolnim ulicicama na ono malo trave sto ima.

A sto se cene kvm tic,e svuda je tako. Mi jednostavno nemam infrastrukturu, a tek svest o zivotu u zajednici. Plus kad se na to doda samozivost, bahatost i odsustvo bilo kakve epmpatije dolazimo do trenutnog stanja.

Gde je uopšte bio divlji parking?

Parkiraju se redovno na jednoj strani uluce u centru naselja.

@komsija_ZK otkuda to da se neće popravljati fontana?

Mi iz objekta A svakako ne učestvujemo u održavanju ostatka naselja već samo našeg dela, jer kao nismo ista parcela. Ali i to plaćamo poprilično. Takodje plaćamo i obezbedjenje samo za našu zgradu jer navodno ostale SZ ne žele da se mi priključimo na TK centar.

A objekat je inače čisto saobraćajno potpuno odsečen. Nemamo nijedan znak, pešački prelaz niti ležeći policajac.

A znate li za obrazlozenje zašto su ostale SZ odbile da se objekat A priključi TK centru i srazmerno učestvuje u troškovima?

Slazem se sa Vama po pitanju svesti o zivotu u zajednici, pravima i obavezama a posebno o sveptisutnoj bahatosti.

Zna li neko ima li još uvek dostupnih stanova ovde? Niko se ne javlja na brojeve telefona na sajtu.

Pretpostavio sam, ali rekoh mozda je ovo na njihovom sajtu azurno :)

1758698204171.png

Vrh