Šta je novo?

Stambena izgradnja - Vojvođanska - Tošin bunar

Znate li gdje mogu da vidim stanove koji se prodaju? Nalazim samo good properties(koji je skoro rasprodat) i Roma V88 koji veci stanovi su cini mi se prilicno losi

Šta sve tačno stoji? Gruvaju kao besni.
Svi aktivni kopaju i zidaju.

Čekaju možda 1 ili 2 investitora ali zato što su se pretrgli i ne mogu toliko odjednom.

Papirologija je koliko vidim na drugim temama svuda jako usporila, tako da ce kasnienja biti svuda. Imas na 4 zida ponudu Trontex-a, to je broj 20

Sad videh da u Bezanijskih ilegalaca 19 počinje gradnja, cena 4400+PDV. To je nadrealno, udaljeno je 400-500m peske uz stepenice od ovih novogradnji sto izlaze u Pere Segedinca.

Sad videh da u Bezanijskih ilegalaca 19 počinje gradnja, cena 4400+PDV. To je nadrealno, udaljeno je 400-500m peske uz stepenice od ovih novogradnji sto izlaze u Pere Segedinca.

Teorije nema.
Verovatno gledaju na cene Platoa, pa kao ajde mi da budemo skuplji jer smo bolji.
Svaka cast ako budu uspeli da prodaju 70 i nesto stanova po toj ceni

Za kreditne kupce cena ce biti takva kakva jeste, a za on koji imaju kesh, moguc je dogovor. Znam ljude koji su iskljucivo za kesh dobili popust 10% i kojima su izlazili u susret za x stvari kao npr. instalacija punjaca za EV u garazi, precizniji zavrsni radovi, izmene u odabiru plocica, sanitarija, pa cak i zavrsni radovi u vidu spustenih plafona i rasvete.

Za kreditne kupce cena ce biti takva kakva jeste, a za on koji imaju kesh, moguc je dogovor. Znam ljude koji su iskljucivo za kesh dobili popust 10% i kojima su izlazili u susret za x stvari kao npr. instalacija punjaca za EV u garazi, precizniji zavrsni radovi, izmene u odabiru plocica, sanitarija, pa cak i zavrsni radovi u vidu spustenih plafona i rasvete.
I 20% da daju na ovu cenu, mnogoooo je. Mislim, 4800 za bezaniju zvuci nadrealno. Ok lokacija i sve, ali na Voždovcu je novogradnja skoro pa duplo jeftinija. Nemanjin grad 2400, Evolution Residence 2700. Pa ne zidaju ovi pozlacenim blokovima. 🤨

4800 je da biras stan bilo gde na NBGD u principu, novogradnju, i jos da ti ostane kesa.
Prejaka cena, ako im prodje svaka cast, kapa dole.

Cena u ovom trenutku i meni deluje nadrealno, ali neko moje mišljenje je da ce u nekoj budućnosti mnogo vise dobiti na vrednosti stanovi u manjim novogradnjama, uključujući ove sa teme na kojoj pisemo, sa makar malo zelenila u okruzenju u odnosu na ove u velikim kompleksima koji se trenutno zidaju po NBG.

Danas, V park i Vojvodjanska 20
IMG_20251020_122133672.jpg
IMG_20251020_115123379_HDR.jpg
IMG_20251020_115119100_HDR.jpg
IMG_20251020_115545053_HDR.jpg

@KOSSA
I meni takodje ali to je realnost. Secam se sta mi je sve bilo nerealno posledjih 20god. pa se ispostavilo vrlo realnim. Odstupanja su moguca ali ako prodaja ozbiljno posustane mislim da se jednostavno nece graditi i to je to.

@Skituljak
Manja zgrada je samo potencijalno manja glavobolja u smislu odrzavanja ai to nista ne mora da znaci. Infrasktruktura je identicna, a pod zelenilom ne podrazumevam par stabala vec ozbiljniju zelenu povrsinu kakva je nekada postojala gde god da se zidalo, a toga vec odavno nema.

Vrh