Šta je novo?

Stambena izgradnja - Vojvođanska - Tošin bunar

Znate li gdje mogu da vidim stanove koji se prodaju? Nalazim samo good properties(koji je skoro rasprodat) i Roma V88 koji veci stanovi su cini mi se prilicno losi

Šta sve tačno stoji? Gruvaju kao besni.
Svi aktivni kopaju i zidaju.

Čekaju možda 1 ili 2 investitora ali zato što su se pretrgli i ne mogu toliko odjednom.

Papirologija je koliko vidim na drugim temama svuda jako usporila, tako da ce kasnienja biti svuda. Imas na 4 zida ponudu Trontex-a, to je broj 20

Papirologiju ne stižu zato što sve ide na BNW i Expo, pa onda puleni vlasti, pa ostali investitori po visini priloga.

Sad videh da u Bezanijskih ilegalaca 19 počinje gradnja, cena 4400+PDV. To je nadrealno, udaljeno je 400-500m peske uz stepenice od ovih novogradnji sto izlaze u Pere Segedinca.

Sad videh da u Bezanijskih ilegalaca 19 počinje gradnja, cena 4400+PDV. To je nadrealno, udaljeno je 400-500m peske uz stepenice od ovih novogradnji sto izlaze u Pere Segedinca.

Teorije nema.
Verovatno gledaju na cene Platoa, pa kao ajde mi da budemo skuplji jer smo bolji.
Svaka cast ako budu uspeli da prodaju 70 i nesto stanova po toj ceni

Za kreditne kupce cena ce biti takva kakva jeste, a za on koji imaju kesh, moguc je dogovor. Znam ljude koji su iskljucivo za kesh dobili popust 10% i kojima su izlazili u susret za x stvari kao npr. instalacija punjaca za EV u garazi, precizniji zavrsni radovi, izmene u odabiru plocica, sanitarija, pa cak i zavrsni radovi u vidu spustenih plafona i rasvete.

Vrh