Šta je novo?

Stadion Crvene zvezde (Rajko Mitić)

" VELIKI RADOVI NA MARAKANI: Stiže grejanje za PSŽ! "

" Grejači na terenu biće spojeni sa kotlom u zgradi Sportskog društva, sve moramo da završimo nedelju dana pre utakmice sa PSŽ, otkriva Milorad Ćorović, direktor stadiona "

" - U završnoj smo fazi velikih radova. Problem nam stvara priličan broj mečeva koje ima naš tim. Posebno do same utakmice sa PSŽ, jer do tada moramo sve da završimo. Lepo i sunčano vreme nam ide na ruku. To je spas! Drugo rešenje, sem grejača, bilo je da teren prekrijemo specijalnim folijama za zaštitu trave - rekao je za Kurir Milorad Ćorović, a potom dodao:
- Ovo je privremeno rešenje. Grejanje će biti spojeno iz zgrade našeg Sportskog društva, sa velikog kotla od 1,2 megavata sa grejačima na terenu. Mi ćemo dati novac i grejaćemo teren. Imali smo velikih problema jer nismo smeli da idemo sa cevima kroz već postojeći tunel za igrače. Morali smo da ga obiđemo. Toplovodom iz zgrade SD grejanje ide pored trafostanice, zatim zapadne kapije broj četiri, ulazimo u minus sprat, zatm kroz tunel za novinare i osoblje, zatim levo i tu se kačimo na grejače. Ukupno, 450 metara puta dva, znači 900, jer imamo dve cevi. Na istoj trasi postavljamo i struju za napajanje displeja. Zbog toga smo povećali snagu trafostanice na 250 kilovata. "

" Milorad Ćorović kaže da će Zvezda imati teren sa kojim će moći da se podiči:
- Grejanje moramo da pustimo makar pet do šest dana pre utakmice sa PSŽ. Da izvršimo probe i vidimo kako sve funkcioniše. Institu "Kirilo Savić" kontroliše sve naše radove, idemo deonicu po deonicu.."

" Klub finansira radove

Milorad Ćorović kaže da FK Crvena zvezda sama izvodi radove.
- Crvena zvezda sama finansira radove i to treba reći. Mnogo je novca u pitanju, kad radovi budu gotovi, izaći ćemo u javnost sa jasnom brojkom. Kao direktor stadiona zahvaljujem se svojoj upravi. UEFA šalje inspekcije i svaki put nas pohvaljuju jer ne mogu da veruju kako brzo napredujemo... .. Ovo su istorijske stvari za naš klub. Svaki dan radimo, nema praznika za nas. Nemam milosti prema bilo kome i verovatno sam najomraženiji čovek trenutno u Zvezdi - kroz smeh je završio Miki Ćorović. "

" Nove kapije na Istoku i Zapadu

Pored grejanja i struje, Crvena zvezda izvodi radove i oko stadiona, konkretno kapija.
- Ako se obiđe stadion, vidi se da su radovi u punom jeku. Pored grejanja radimo i još nekoliko stvari oko stadiona. Jedna od bitnijih su kapije na istočnoj i zapadnoj tribini, uvođenje posebne struje na teren kako bismo napojili panele za reklame. Radimo stvarno punom parom. U petak nam stižu kapije za istočnu tribinu, a potom i za zapadnu. Posla je preko glave - jasan je Ćorović.
 
Milorad Ćorović kaže da FK Crvena zvezda sama izvodi radove.
- Crvena zvezda sama finansira radove i to treba reći. Mnogo je novca u pitanju, kad radovi budu gotovi, izaći ćemo u javnost sa jasnom brojkom. Kao direktor stadiona zahvaljujem se svojoj upravi. UEFA šalje inspekcije i svaki put nas pohvaljuju jer ne mogu da veruju kako brzo napredujemo... ..


UEFA je u šoku što su Srbi počeli da rade nešto što se zove redovno održavanje i počeli da ispunjavaju najosnovnije kriterijume .... mislim ajde što je UEFA šokirana a što sam ja tek u šoku brate.
 
Mislio sam da je novi Delije shop, ali sam sad procitao da je to paviljon za potrebe Lige sampiona.
 
Pa dobro, valjda će da srede sve kada se odigra poslednja utkamica ove sezone u LŠ.

Ovo se očigledno radi sa parama koje su legle od učešća u LŠ?
 
Mislim da su tek legle pare od prosle godine i ucesca u LE, a da ce ovaj novac leci tek naredne godine u ovo vreme.
 
Trenutno se na stadionu obavljaju sledeći radovi:

Priključenje toplovoda za potrebe grejanja terena. Najkomplikovaniji zahvat.
Izgradnja Delije šopa kod blagajne.
Rušenje potpornog zida sa šipovima i izgradnja mediko bloka
Farbanje reflektora (ofarban je jedan kod juga)
Krečenje unutrašnjosti stadiona i dovršavanje sredjivanja toaleta.
Kapije (češljevi) na istoku i zapadu


Juče su crnogorci bili maksimalno korektno ugošćeni na stadionu. Pola sata posle kraja utakmice zahvalnost su iskazali na stolicama, polomivši pritom oko 400 komada
 
st***! bio sam na utakmici. svi su ima aplaudirali na himnu a i njihovim fudbalerima. iza mene su se neki milogorci radovali kada su dali gol, niko ih nije čak ni popreko pogledao. Šta bi bilo u Crnoj gori da je se desilo isto? Koliko su Srba pustili da udju na stadion pod goricom. Ma mi Srbi smo večite budale i ostaćemo budale
 
Ne možeš ti biti bu**** ako si kulturan i ispoštuješ nekoga, ovde je barem očigledno ko su budale.
 
Pa Srbi su bu****, vidis da su polomili stolice.
 
46482011_2195208114140367_1959092904790065152_n.jpg
 
Иначе, и у Подгорицу је скоро цео стадион аплаудирао химни Србије. Ова иста говеда - вероватно из Катунске нахије, одакле је и његушки пршут - и тада су дречала.

Ту стварно не треба подстицати мржњу, много је болесно. Није трагедија ни ако играмо фудбал међусобно, играју и Немачка и Аустрија.
 
Današnji radovi na stadionu_

Farbanje stubova reflektora, stubovi sever /istok i istok/jug
Stigle su kapije za zapad. Sutra počinje ugradnja.
Finalizuju se radovi za priključenje na grejanje. Ukupno 900 metara cevi.
Uradjena hidroizolacija tunela i farbanje, ispeskarena i ofarbana ulazna kapija
Udaranje šipova i priprema za izgradnju mediko bloka, sa predhodnim rušenjem zida
 
Da li ima nekih informacija u vezi sa stepenicama ka severu i fasadi?
 
kada bi fasadu celog stadiona uradili u cigli kao ovaj novi deo na zapadu...mogao bi terzinjo malo da se otvori sada kada se zaradilo,ne mora baš sve u privatne i stranačke džepove
 
Koliko znam bila je prica o doniranju tih ciglica odnosno da svako moze da kupi cigle, a za uzvrat ukoliko doneses 5 cigli tvoje ime bi se naslo na jednoj.Ja parafraziram, mislim da Jankauskas moze preciznije to da objasni.
Sve u svemu ono na zapadu je sasvim korektno, u odnosu na ono sta je sad.
 
Ovaj magacin pored novog stepeništa je baš ružan, tj. vidi se da se radi na brzaka da se ispune ti uslovi za LŠ, ako je to taj paviljon.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=584615#p584615:nf82zhus je napisao(la):
Piccolo » Sre Nov 28, 2018 7:08 pm[/url]":nf82zhus]Ovaj magacin pored novog stepeništa je baš ružan, tj. vidi se da se radi na brzaka da se ispune ti uslovi za LŠ, ako je to taj paviljon.
Ovo?

20181125-103336.jpg


Ne znam kako si zaključio da je ružan kad nije ni blizu završen...Jesi video neki render ili nešto, ne svidja ti se lokacija...?
 
Vrh