Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Одлично.
1740495529484.png

Одлична акција . Треба да се сад активирају и на другим комуналним проблемима. И да се ману сви моста.

Izgleda da ćemo sve morati sami:

Gradjani vratili pesacki kod "Moskve"​

Pogledajte prilog 230474

giphy.gif

Дотле нас је власт довела да морамо сами да вратимо оно што нам отимају или ускраћују. Одлично! Надам се да ће овога бити још убудуће.

Стигли су Новосадски маратонци испред Министарства!

Mora biti da su ga ubili, jer su isto zaključili.
Баш зато га и јесу убили. Поставили су га да им заврши шта треба а онда се одметнуо:

Увек ми је презабавно када грађанисти величају човека који је убијен као заговорник велике Србије са РС и ЦГ у њеним оквирима.

MIslim da je ideja da je Vucic zapadu otkazao poslusnost samo legenda.
To bi mi voleli da je tako.
Tesko da je takav sibicar imao neki stav i principe.
Ljudi koji su direktno kontaktirali sa njim kazu mi da je bio sljam.
Na posletku, on i njegovi kumovi su tvorci kriminalne seme sa poplocavanjem preko koje Hulja i danas krade.

Anketna konisija za pad nadstrešnice ozbiljno radi. Novi izveštaj i ove srede kao što su i obećali:
Ima i dodatni članak advokata Rajića o pretnji članovima komisije tužbama od strane podizvođačke firme Starting.

Anketna konisija za pad nadstrešnice ozbiljno radi. Novi izveštaj i ove srede kao što su i obećali:
Ima i dodatni članak advokata Rajića o pretnji članovima komisije tužbama od strane podizvođačke firme Starting.
Hulja NIKADA nece dozvoliti da se razjasni ko je kriv za nadstresnicu. To je toliko ocigledno.
Stoga je prvi zahtev studenata apsurdan i ispunjenje zahteva protesta je nemoguce dok je on na vlasti.

Ne sećam se da ga je neko uopšte pitao za to. Izvini, podseti me. A komisija odlično radi svoj posao.

Hulja NIKADA nece dozvoliti da se razjasni ko je kriv za nadstresnicu. To je toliko ocigledno.
Stoga je prvi zahtev studenata apsurdan i ispunjenje zahteva protesta je nemoguce dok je on na vlasti.
To i jeste poenta.
Uciniti svu prljavstinu i kriminal ovog rezima toliko ociglednom, da iko za koga ima ikakve nade, ukapira, van svake sumnje, koliki je sljam u pitanju i da ih se odrekne, u svojoj glavi, ako vec ne na poslu.

A ujedinjen narod sa ispravnim moralnim kompasom rezime menja kao carape.

Vrh