Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

0*gJydjUDQ7LXmvnPU.gif

Samo da neko ne zapuca... to mi je noćna mora...
Svi ovo protesti, polako sve to ide jedinom mogućem logičnom završetku. Vidim, novi slogani se pojavljuju, osećaju da je stvar beznadežno rasplinjena i da gube momentum, pa treba pumpati, krvave ruke više nisu dovolje... i sve je to ok, nek ide svojim tokom, glupe ideje glupo završavaju, vazda bilo vazda biće.
Samo da neko ne zapuca... :(

Нек ми не замери Игор, време је да се уједине црна и златна страна медаље, па ћу само прекопирати свој пост:

Све је беспредметно. Вучић сада једино може да одлучи о судбини самог себе, најближих сарадника и капитала неколико стотина људи са врха мафијашке хоботнице. Ево, има још месец и по дана да размисли натенане о томе. А, о судбини свих нас, он се не пита ич.

На протестима је све више људи, енергија међу студентима је никада већа (потенциометар је одврнут на макс, и ту се трајно заглавио). У потпуној обустави је све више школа (највећи градови наравно, али Неготин, Ужице, Чачак, Зрењанин... па тамо скоро да не ради ниједна школа), а наставници, ђаци и родитељи у тим школама одавно превазишли страх од губитка посла, наставе, оцена, дела плате, па чак и године. Остали делови друштва само чекају тренутак када ће их студенти позвати да дају свој допринос, претпостављам за око месец дана, et voila...

Подршка студентима је сада практично двотрећинска. Веома интересантно је да око 20% присталица власти реално подржава протесте, али се и даље изјашњава да подржава и власт.

Не постоји апсолутно никаква шанса да се за тачно месец дана (или раније), не деси баш све оно што предметни организатор путујућих пишача тврди да се никада неће десити.

Подршка студентима је сада практично двотрећинска. Веома интересантно је да око 20% присталица власти реално подржава протесте, али се и даље изјашњава да подржава и власт.

Не постоји апсолутно никаква шанса да се за тачно месец дана (или раније), не деси баш све оно што предметни организатор путујућих пишача тврди да се никада неће десити.
ja ne mogu da zamislim kako ce se to desiti? Da lopovi sami sebe uhapse?

Postoje stvari koje se desavaju i izvan nasih mentalnih procesa. Ako ti i ja ne mozemo da zamislimo kako ce to da izgleda ne znaci da ne moze da se desi. Ili ono "walk the path without knowing the path"...

Najbitnije da nastave da se drže podalje od aktuelne opozicije, proglasa i oragnizacija poput sviće, i dokle god bude tako svi mi ćemo ih podržati, a ta podrška će izroditi neke nove ljude i novu opoziciju (koja će biti opozicija i vlasti, i opoziciji, i proglasima i sviće i ostalima) i tada će se ovo konačno rešiti na radost svih nas. Za sada je najbitnije da se ni slučajno ne približe bilo kojoj od trenutnih opozicionih opcija, da se sklanjaju od proglasa i da nikako ne dozvoljavaju ekipi iz sviće, pogačaru i ostalima da se petljaju sa njima, za tu ekipu mi apstinenti teško da bi smo glasali.

Bismo.

Prorok Bakic izgleda u pravu. Sad je pitanje. Da li Bolt akcija, i nakit u vidu rolexa ili laganim hodom, ali nakit u vidu lisica.

Poslednja izmena:
Vrh