Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Ана Брнабић: Студентски пленуми су анархистичко устројство, не знамо са ким да разговарамо о захтевима

Vidite kakva je snaga anarhizma!
Upravo za ovakve situacije, anarhizam ima najvecu snagu.
Banditi ne znaju na koga da se ustreme.
1737581040046.png

U OS Skadarlija, direktorka - radikalka je pokusala da zaustavi protest na savetu roditelja.
Medjutim svi roditelji i skoro svi nastavnici bili su jedinstveni.
Ne samo jedinstveni, bili su odlucni i reseni.
Uz ljudsku komunikaciju i zdravu pamet, prvi put posle mnogo godina, posle vise od 35 godina imamo sansu da pobedimo neljude, zvali se oni SPS/SNS/DS/SRS....
U protest!
U pobedu!

A kada pobedimo, ne dajmo vlast partijama!

PS
Prvi put, posle mnogo godina, osecam u sebi trun optimizma i radosti.

Poslednja izmena:
Навела је да тренутно не постоји никаква комуникација, нити да постоји неко са ким се може остварити комуникација, али да „као таоце држимо 96.133 студената на државним универзитетима који су на буџету и 123.198 самофинансирајућих студената, 12.419 студената у студентским домовима, 8.598 студената са стипендијама, 5.544 студента који су узели студентске кредите“.

Ovde je donekle u pravu, ali opet krivicu prebacujem na državu jer smatram da niko ne sme biti samofinansirajući student. Za sve domaće državljane, studiranje na državnim fakultetima mora biti o trošku budžeta. Zaista mi je neverovatno da ni jedna stranka do sada nije pokrenula incijativu da se promeni zakon. Na nekim fakultetima je školarina za naše državljane skuplja nego za strance u EU.

A što se anarhije tiče, možda bi anarho-kapitalizam bio optimalno uređenje za naše društvo. Institucije ionako ne službe običnim građanima, tako da je najbolje da ih potpuno ukinemo.

Meni nesposobnost vlade da reši problem sa NIS-om daje optimizam da idemo pravo u ekonomsku propast. Srušiće se žvalin režim kao Asadov kada ponestane para.

Ана Брнабић: Студентски пленуми су анархистичко устројство, не знамо са ким да разговарамо о захтевима

Vidite kakva je snaga anarhizma!
Upravo za ovakve situacije, anarhizam ima najvecu snagu.
Banditi ne znaju na koga da se ustreme.
Pogledajte prilog 226757

U OS Skadarlija, direktorka - radikalka je pokusala da zaustavi protest na savetu roditelja.
Medjutim svi roditelji i skoro svi nastavnici bili su jedinstveni.
Ne samo jedinstveni, bili su odlucni i reseni.
Uz ljudsku komunikaciju i zdravu pamet, prvi put posle mnogo godina, posle vise od 35 godina imamo sansu da pobedimo neljude, zvali se oni SPS/SNS/DS/SRS....
U protest!
U pobedu!

A kada pobedimo, ne dajmo vlast partijama!

PS
Oни и даље не разумеју (или одбијају да разумеју) да "немају са ким да преговарају о захтевима" јер нема шта да се преговара, или их испуни или ћеш пасти

Треба да остане забележено да је ова власт толико лоша да је можда и прва где је народ изричито рекао да би пре безвлашће него њих

Ali ovi voditelji RTS-a.

Pa jbt, sta ti imas da prekidas, u tolikom ludilu zivimo da ni ne shvatamo razmere i mnoge stvari su nam postale normalne.

Pa sta je problem da kaze da se vidimo na studentskim protestima? Koji deo je problem da ga prekidas?

Svi do jednog su govna tamo. Svi.

Ali ovi voditelji RTS-a.

Pa jbt, sta ti imas da prekidas, u tolikom ludilu zivimo da ni ne shvatamo razmere i mnoge stvari su nam postale normalne.

Pa sta je problem da kaze da se vidimo na studentskim protestima? Koji deo je problem da ga prekidas?

Svi do jednog su govna tamo. Svi.
Svi mogu da budu optuzeni za davanje laznih vesti.
Do 3 godine zatvora je lepa kazna.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4

Stavljam moje okruzenje i mene na ovu temu vezano za sutrasnji dan 😁

Vrh