Beki
Professional
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015.
- Pohvaljen
- 24.865
Oво је контроверзно мишљење поготово у контексту протеста и анти-режимског сентимента и знам да би ме многи прозвали сендвичарем због тога али мислим да би након смене власти Мали требао да остане на позицији једно годину дана а Табаковићка или цео мандат или бар 2 године. Да се пренесе штафета, текуће оперативно знање и сигнализује целом глобалном финансијком систему да Србија није јужноамеричка банана република која ће са променом партије на власти да рандом мења финансијску и економску политику већ да је централна банка независна и да промена режима не значи нестабилност и непредвидљивост привредног окружења. На аутопуту нема наглих скретања, стабилност и стварање јаких независних институција само по себи је економски корисније од било којег радикалног макроекономског потеза који нова власт може да повучеNe naravno i u pitanju je ministarstvo finansija, Zec može eventualno u privredu.
Znam da to iskreno misliš, pošto čak i deluje kao da nije povezano. I to isto će reći dobar deo ljudi u Srbiji. Zavidan broj.Глупости.
Ko je taj Jakub? Deluje da znaš nešto o njemu.Samo Jakub da nam ne podrzava nista
Cak i u liberalnom balonu srpskog tvitera vazi za antisrpskog propagandistu.Ko je taj Jakub? Deluje da znaš nešto o njemu.
Deluje da si dobro baš informisan o politici. Možda da nam izvučeš neki primer. Ovo ne znači mnogo.Cak i u liberalnom balonu srpskog tvitera vazi za antisrpskog propagandistu.
Где Русија доминира на Балкану? Србија је у потпуности вестернизована.Znam da to iskreno misliš, pošto čak i deluje kao da nije povezano. I to isto će reći dobar deo ljudi u Srbiji. Zavidan broj.
Međutim istina je da svaki korak ka demokratizaciji Srbije gasi rusku dominaciju na Balkanu.
Srbija jeste vesternizovana na površnom nivou. Da.Где Русија доминира на Балкану? Србија је у потпуности вестернизована.
Srbija je dubinski vesternizovana, najdominantnija kultura koja postoji u Srbiji je americka potrosacka kultura, na nivou kako to kontempliraju crnci i white trash, implementirana kroz orijentalni filter turbo folka.Srbija jeste vesternizovana na površnom nivou. Da.
Da, na to sam mislio. Na taj površni sloj.Srbija je dubinski vesternizovana, najdominantnija kultura koja postoji u Srbiji je americka potrosacka kultura, na nivou kako to kontempliraju crnci i white trash, implementirana kroz orijentalni filter turbo folka.
Srpski ideal je shoping na zapadu, jos od 1965.
TAcno, masa je svuda duboko u toj kulturi.Ruku na srce, ta potrosacka kultura je zavladala svuda gde god je standard malo porastao. Da vidis Kineze npr danas, to su takve debilarije da je to strasno. Ili Rusi kad dodju do para pa kad krene lecenje kompleksa ali dzaba. Sirom sveta je slicna prica, Afrika, Azija, Latinska Amerika... Ali doci ce do zasicenja i tim suvim materijalizmom. Garderoba, tehnika, automobili, opremanje enterijera - sve je to zanimljivo prva 3 dana. Za nesto vise smisla i ispunjenost mora mnogo dublje da se radi...
Mozda, al nemoj da te to spreci u jos sarkasticnih pretpostavki.Možda grešim.
Pitao sam te nešto. Izvoli piši odgovore. Učestvuj u forumu.Mozda, al nemoj da te to spreci u jos sarkasticnih pretpostavki.
Dobio si odgovor na prvobitno pitanje, a sada bi da ti napravim prezentaciju, sa sve podrugljivim komentarima i pretpostavkama.Pitao sam te nešto. Izvoli piši odgovore. Učestvuj u forumu.
Nastavi da botuješ.Dobio si odgovor na prvobitno pitanje, a sada bi da ti napravim prezentaciju, sa sve podrugljivim komentarima i pretpostavkama.
Zasto bih te ja obrazovao kad si mi zabavniji kad lupas?
Nastavi da budes karikatura i antireklama za pro-EU narativ.Nastavi da botuješ.