Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Sinoć za malu NV imresivan skup podrške studentskim zahtevima. Najpre 15 minuta ćutnje pa smo šetali gradskim ulicama, uprkos minusnoj temperaturi. Slike malo loše u pokretu slikano, ali ima na mrežama.
20250117_184345.jpg
20250117_185647.jpg

Sva tri  građana Ćuprije su takođe izašla na ulicu

To tek kad padne ova banda, Zagorka Dolovac prva, odmah zatim Informer da se procesuira...
Moraju da se znaju neki prioriteti.

Нека остане записано да је био и остао господин човек и људина какву ћемо памтити.
200w (1).gif

Људи моји, стварно се види неко светло на крају тунела, али помало се већ и плашим. Имамо посла са толико поремећеним умом. На њега ове слике могу да делују незамисливо, уопште ми није јасно да ли он има неку излазну стратегију (осим, наравно, за кошаркашког тренера мађарске јуниорске женске репрезентације).

Људи моји, стварно се види неко светло на крају тунела, али помало се већ и плашим. Имамо посла са толико поремећеним умом. На њега ове слике могу да делују незамисливо, уопште ми није јасно да ли он има неку излазну стратегију (осим, наравно, за кошаркашког тренера мађарске јуниорске женске репрезентације).
Мене више брине то што нема никог у опозицији, иначе бисмо већ сада могли бити прилично сигурни да ће у најгорем случају за пар година на следећим изборима бити пометен.

Ено, онај Манојловић који је као био најприхватљивији од ове плејаде неспособњаковића из опозиције изашао са неким умоболним прогласом где је булазнио о некаквих 50к чланова, нешто потпуно депласирано и неповезано предложио где мислим да ни он сам није знао шта је хтео.

Vrh