Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Ovo mi jača nacionalizam.
1000018493.jpg

Idu oni i svojevoljno u arenu. A deo do zareza, je isključivo svojevoljno i tačno.

Gledam one face iz Sava Centra... Baš su usiljeni da ga onako silovito podrže, svi su saterani, naterani, priterani. 🙄 Znaju dobro koja im je korist i da su bez ovakvog sistema nule i nigde.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Mel
napisaću ovde, možda kao i podsticaj drugima, mada verujem i znam da su se i drugi na sličan način organizovali.

elem, nas par je pokrenulo inicijativu u firmi u kojoj radimo, vrlo brzo se proširilo na dosta kolega i koleginica (preko 100). Za kratko vreme, par dana, smo skupili dosta novca, u prvoj turi oko 200.000rsd. Stupamo u kontakt sa fakultetima i keterinzima i organizujemo se za kupovinu i dostavu gotovih jela i ostalih potreba koje studenti sa fakulteta iskažu.

iznenadio me odziv i spremnost ljudi na organizaciju i podršku, zato stavljam u zlatnu stranu, ne ovaj slučaj u kome sam ja, nego svi za koje znam, a ima ih dosta.

Gledam one face iz Sava Centra... Baš su usiljeni da ga onako silovito podrže, svi su saterani, naterani, priterani. 🙄 Znaju dobro koja im je korist i da su bez ovakvog sistema nule i nigde.
U redovnim uslovima, imali su par puta godišnje obavezu da busom idu na neko otvaranje, skup i slično. Nisu očekivali ove za njih vanredne uslove i angažovanost. Po facama im se vidi da im je preko glave ali da moraju. Glava mi kaže da ne treba da imam empatije za njih više, ali jbg.. i dalje mi ih je žao. Bar ovih koji nisu funkcioneri kojih je bilo... dosta je tu izmučenih lica.

Da, svakako to nisu patriote.

@Mel Druže, neki takvi su poput "po zanimanju kuvarica" (kako mi je bilo slatko da je slušam dok to izgovara i zatim ispitujem na sudu, tokom njenog svedočenja u mom sporu, makar radni spor izgubio na kraju, evo već 7. godina ne nazire se kraj)

Toliko je besna bila što sam je zvao za svedoka.

Dakle ta po zanimanju kuvarica je zamenila mene, došla je na moje izvršilačko radno mesto. 😊 a ja nisam seckao paradajz pre toga, motao sarme...

Nije mi ih žao.

Da, svakako to nisu patriote.

@Mel Druže, neki takvi su poput "po zanimanju kuvarica" (kako mi je bilo slatko da je slušam dok to izgovara i zatim ispitujem na sudu, tokom njenog svedočenja u mom sporu, makar radni spor izgubio na kraju, evo već 7. godina ne nazire se kraj)

Toliko je besna bila što sam je zvao za svedoka.

Dakle ta po zanimanju kuvarica je zamenila mene, došla je na moje izvršilačko radno mesto. 😊 a ja nisam seckao paradajz pre toga, motao sarme...

Nije mi ih žao.
Ma kakvi žao, to je bukvalno društveni talog moralnih gnjida i secikesa koji zarad lične a neretko i kratkoročne koristi prodaju sve ostalo,
odličan primer sa tom "po zanimanju kuvaricom"

Kataklizmično je što je horda takvih po zanimanju kuvarica sa ovom vlašću došla na budžetska mesta i time ne samo opteretila budžet već i upropastila do temelja institucije i službe u koje je došla...

Цитирам шта је рекао за Спорт Клуб.

У свакој нацији су важни млади људи. Значи студенти, ђаци и ја немам никакве дилеме да им дајем подршку. Они желе да праве друштво какво они мисле и имају своје захтеве. На крају они ће бити ти који ће водити ову земљу. Апсолутна подршка јер ако не подржаваш младост и младе људе, кога ћеш да подржиш? Они имају своје идеале, боре се за њих и желим им на том путу истрају. Да дође до онога како би они желели да буде сутра и да се сви осећају пријатно. С моје стране апсолутна подршка свим младим људима који испред себе имају те узвишене циљеве.
ezgif.com-video-to-gif-converter.gif

Bukvalno postaje sramota ćutati na ovo sve. Odavno nije bilo takvog trenda. Bio je dominantan onaj, "ćutim, ne zanima me politika, radim svoj posao".

Vrh