Ovo mi jača nacionalizam.
U redovnim uslovima, imali su par puta godišnje obavezu da busom idu na neko otvaranje, skup i slično. Nisu očekivali ove za njih vanredne uslove i angažovanost. Po facama im se vidi da im je preko glave ali da moraju. Glava mi kaže da ne treba da imam empatije za njih više, ali jbg.. i dalje mi ih je žao. Bar ovih koji nisu funkcioneri kojih je bilo... dosta je tu izmučenih lica.Gledam one face iz Sava Centra... Baš su usiljeni da ga onako silovito podrže, svi su saterani, naterani, priterani. Znaju dobro koja im je korist i da su bez ovakvog sistema nule i nigde.
Dobro, da, poenta je u patriotskoj volji vs volji iz licnih interesa i to najgore vrste.Idu oni i svojevoljno u arenu. A deo do zareza, je isključivo svojevoljno i tačno.
Ma kakvi žao, to je bukvalno društveni talog moralnih gnjida i secikesa koji zarad lične a neretko i kratkoročne koristi prodaju sve ostalo,Da, svakako to nisu patriote.
@Mel Druže, neki takvi su poput "po zanimanju kuvarica" (kako mi je bilo slatko da je slušam dok to izgovara i zatim ispitujem na sudu, tokom njenog svedočenja u mom sporu, makar radni spor izgubio na kraju, evo već 7. godina ne nazire se kraj)
Toliko je besna bila što sam je zvao za svedoka.
Dakle ta po zanimanju kuvarica je zamenila mene, došla je na moje izvršilačko radno mesto. a ja nisam seckao paradajz pre toga, motao sarme...
Nije mi ih žao.
Цитирам шта је рекао за Спорт Клуб.Željko Obradović podržao studente!
Trener Partizana Željko Obradović, devetostruki prvak Evrope, podržao je studentske proteste u Srbiji u izjavi datoj ekskluzivno za Sport klub.sportklub.n1info.rs