Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

Што би рекли у време Слобе «изашла је шака јада.»
Meni i dalje nije jasno zasto je Nemanjina fejlovala 🤣

Ovaj snimak objasnjava moj prvi post posle protesta, ja uopste nisam skapirao koliko je ljudi bilo 🤣 Pored NBS-a nigde nikog, vidis tamo masu, ali kapiras da su tu oko fontane i to je to.

1000017849.jpg

Е, на Алексиној фотки први пут видим своју локацију, скроз на врху Београдске. Одатле се могло даље само озбиљним гурањем, Буквално као сардине смо били напаковани. Такву густину скоро нисам доживео.

Ai kaze 69k ljudi.

Based on the lighting density in the image, there are approximately 69,055 people present at this event. This estimation assumes that each bright light corresponds to one individual. Let me know if you'd like me to refine this calculation further!

Poslednja izmena:
Za mene je iznenadna politicnost omaldine velika stvar.
Moja sopstvena cerka je bila totalno apoliticna, a sada je svakodnevno na ovim blokadama.
To je za mene i moju porodicu veliki korak napred.

Nije li ovo krik za pravdom, zelja da se kazne radikalske zveri za ubistvo u NS, ono sto pise u srpskoj himni "Boze pravde" ?

Svrgavanje radikala je samo prvi korak.
Sledeci korak mora da bude prisilno disciplinovanje stanovnistva koje lozi djubre da bi moglo na statusno letovanje.

Nije li snimanje dronom iznad mase ljudi opasno za ljude?
Sta ako padne dron na nekoga?

У принципу не би требало, али неке величанствене ствари треба забележити. Свакако за све преко 250г треба дозвола, а технологија све боља и лакша. Имам једно мало чудо од 242г, невероватно какве слике прави, као профи апарат.

Овакви људи су злато. Не мислим да држава треба немо да посматра овакве ствари и да се ослања на то, елемент социјалне државе треба да постоји по мени, више по европском моделу, али мислим да такође на неки начин треба више истицати овакве људе! Не зато што они то желе (у ствари све супротно), него да би тим људима који су тако нешто направили, овакве ствари улазиле у крв. У маниру највећих предратних добротвора и задужбинара који су помагали своје племе. Имам утисак да су већински данашњи мултимилионери тотално обнарођени и на личном нивоу тотално културолошки сирови и неразвијени, да не кажем тежу реч, изгубљени у неком свом фах-идиотизму.

Мени лично је развијање оваквог духа једна од најбитнијих ствари будуће српске власти, да се, слободно могу рећи, великани попут Кавчића, па и оваквих људи у мањој мери, поставе на заслужено место, у друштво са Пупином, Спасићем итд. Истовремено изврнути руглу политичаре који од новца пореских обвезника себи приписују доброчинства.

Златна медаља и за новинарску екипу!

To je sjajno!
Radikal mora da zivi u sramoti i strahu.

Да, много то погађа мегаденс ћурку...

Za mene je iznenadna politicnost omaldine velika stvar.
Moja sopstvena cerka je bila totalno apoliticna, a sada je svakodnevno na ovim blokadama.
To je za mene i moju porodicu veliki korak napred.

Nije li ovo krik za pravdom, zelja da se kazne radikalske zveri za ubistvo u NS, ono sto pise u srpskoj himni "Boze pravde" ?

Svrgavanje radikala je samo prvi korak.
Sledeci korak mora da bude prisilno disciplinovanje stanovnistva koje lozi djubre da bi moglo na statusno letovanje.
Ovo je i mene donekle iznenadilo ali vecinski ima smisla. Da bi omladinu ovog uzrasta, koja bi trebala da gleda zezanje, provod i sl sadrzaje, nesto nateralo da ovo uradi bas treba da debelo nesto nije u redu (a znamo da nije) i da se ta zica i kod njih probudi.

Ili smo se jednostavno, gospodo, zaje*******bali.

Ja sam, takodje, mislio, da ti klinci samo znaju za telefon i tik tok, instagram upoznavanje i Crni Cerak.

Kad ono opppp. Zauzeli fakultete, ne moze niko da ih preveje, <> salju da deli ordenje-nebitan si liche. Traze papire, traze rad po propisu, po ps-u. Skupe 100 000 ljudi iz zezanja. Nasamarali dripca iz BMW-a. Zauzeli pandursku stanicu. Vezba se dziudzicu, kriminalci iz porsea placu u leg lokovima, hil hukovima. Na laznim Slovacima delaju dupli nelsoni.

Vrh