Šta je novo?

Srbija - zlatna strana medalje

@Avgi Ne troši vreme, samo preskočiš post. Pročitaš ako baš hoćeš da se nasmeješ ili poželiš da se prekrstiš levom rukom.

Ali "normalci" :) uvek se nasmejem kad pročitam. Šta reći za lika koji je pitao za savet kako da se vidi da je kupio stan u Sakuri, da ne bude kao ostali što kupuju starogradnju. Da mu se stavi na tablice "sakura novogradnja nbg" ili da istetovira na čelo :)

ovaj student druge godine je genijalan.

Upravo zato, kolonijalni mediji kao N1 su u potpunosti blokirali medijski prostor i sprecavaju stvaranje novih pokreta i partija.
Do sada vec precrtani:

SSP - klasicno vec uobicajeno DB ponasanje, konstantno sirenje panike i straha sa ciljem suzbijanja protesta i demotivacije gradjana. Vise puta dokazano da su samo lagali i to pricam samo za vreme ovih sada protesta. Sve dokazano, ima crno na belo i zabelezeno na internetu.

NPS - odmah se otkrili i izasli sa izdajnickim resenjem prelazne vlade gde bi oni zaseli u fotelje zajedno sa SNS-om. Sve uradjeno bez saradnje i dogovora sa kolegama iz koalicije/opozicije.

ProGlas - Ugurali se na studentske proteste cim im se ukazala prilika. Nikakvo opravdanje nije sto ih je neko zvao. Ko ih je zvao? Jel to znaci da mogu ja da pozovem i predstavim se kao student i poverovali bi mi? Takvi ce da vode nesto? Dakle, nesposobni, sve i sa pretpostavkom da nisu placeni ili pokvareni. Nisu mogli da provere da li su stvarno studenti izglasali da njih zovu pa sve i da jesu izglasali, a nisu? Nisu mogli da imaju malo pameti i kazu deci da se saceka, dobro razmisli o tome... Skandalozan potez kojim su potencijalno ugrozili sve, srecom, ni ova deca, a ni ovaj narod nece sad tek tako odustati zbog takvih sitnica. Jedina posledica svega je otkrivanje pravog lica ProGlasa, a to je lose lice, bilo da su totalni id*** ili pokvareni egoisti ili namerno sabotiraju. Bez ogradjivanja od svega, smene ljudi koji ih predstavljaju i nekih novih ljudi na celu, precrtani su za sva vremena posle ovoga. A po svemu sudeci, oni nemaju utisak da su nesto pogresili i nastavljaju da guraju svoje. Tako da:

1000024774.gif

Podrska studentima sada mora biti jos jaca jer ih napadaju i sabotiraju sa svih strana. Sto se u sustini i radi od pocetka i nije nista neocekivano.

Doduse imam komsije koje su u slicnom fazonu(poznate licnosti) ali cak i oni nisu ovoliko iskompleksirani i pored dva deteta, a i oni po meni nisu trebali da prave decu.
Ne znam, ja najviše volim kad vidim fensi roditelje. Fensi mame i fensi tate, to mi je uvek baš moćna pojava. U 95% slučajeva te fensi mame i fensi tate su i lepo građeni, negovani i sve u full-u. Ja zaista volim kada vidim te ljude, i srećom pa ih u krugu prijatelja, kumova i ostalog društva imam dosta. Pogledajte uostalom i Instagram, pa ćete videti te fensi mame i fensi tate, ko ih ne viđa u svom okruženju/na ulici. Da ne sponinjem žene fudbalera/košarkaša koje u velikom procentu su upravo takve - i majke, i negovane, i izgledaju top. To je njihov izbor i to ne treba osuđivati. Ne treba zaključivati da su fensi, negovani i utrenirani roditelji loši roditelji jer ne bi bili fensi, negovani, i utrenirani da su se posvetili svome detetu.

Nažlost i u mlađim generacijama od moje i dalje je osalo da žena kad se uda treba da drži kutlaču u ruci, da ne oblači nikako mini suknje (jer sada ima "svog čoveka"), da ne izlazi (sem sa mužem i decom), i da je skroz prihvatljivo da prestsne da vodi računa o sebi.

Onda kada takva kao mlada oboli od nekog hašimota, insulinske rezistencjje, i šta ti je znam šta sve, jer je završila sa "životom" i vođenjem raĉuna o sebi, onda se to sve prihvata kao "pa normalmo, vodila je računa o detetu".

Ponosno ću reći da ni jedna moja devojka koja je živela kod mene, nije uzela usisivač u ruke jer sam uvek imao kućnu pomoćnicu koja se bavila time (jednom nedeljno, po potrebi i češće). I ni jedna devojka mi se nije žalila na to, šta više prijalo im je. A sutra, ako se oženim, moja žena takođe neće uzimati usisivač u ruke, i imaće plaćenu svu pomoć koja joj bude bila potrebna (dadilje, žene za nabavku i šta sve) da bi imala vremena da se posveti sebi i detetu ako ga budemo imali. Ja sam jednostavno takav muškarac, živim u takvom okruženju, i moja buduća žena će imati sve što neka žena fudbalera dobija od svojeg muža. Nisam siguran da bi i jedna žena poželala drugaĉiji život kakav je kod nas normalan (kuća-pos'o a kad dođe kući prešaltavanje na kuhinju, šporet, ruke u testu, pa usisivač, uz društveni život 0, i posvećivanje sebi 0).

Vrh