Doduse imam komsije koje su u slicnom fazonu(poznate licnosti) ali cak i oni nisu ovoliko iskompleksirani i pored dva deteta, a i oni po meni nisu trebali da prave decu.
Ne znam, ja najviše volim kad vidim fensi roditelje. Fensi mame i fensi tate, to mi je uvek baš moćna pojava. U 95% slučajeva te fensi mame i fensi tate su i lepo građeni, negovani i sve u full-u. Ja zaista volim kada vidim te ljude, i srećom pa ih u krugu prijatelja, kumova i ostalog društva imam dosta. Pogledajte uostalom i Instagram, pa ćete videti te fensi mame i fensi tate, ko ih ne viđa u svom okruženju/na ulici. Da ne sponinjem žene fudbalera/košarkaša koje u velikom procentu su upravo takve - i majke, i negovane, i izgledaju top. To je njihov izbor i to ne treba osuđivati. Ne treba zaključivati da su fensi, negovani i utrenirani roditelji loši roditelji jer ne bi bili fensi, negovani, i utrenirani da su se posvetili svome detetu.
Nažlost i u mlađim generacijama od moje i dalje je osalo da žena kad se uda treba da drži kutlaču u ruci, da ne oblači nikako mini suknje (jer sada ima "svog čoveka"), da ne izlazi (sem sa mužem i decom), i da je skroz prihvatljivo da prestsne da vodi računa o sebi.
Onda kada takva kao mlada oboli od nekog hašimota, insulinske rezistencjje, i šta ti je znam šta sve, jer je završila sa "životom" i vođenjem raĉuna o sebi, onda se to sve prihvata kao "pa normalmo, vodila je računa o detetu".
Ponosno ću reći da ni jedna moja devojka koja je živela kod mene, nije uzela usisivač u ruke jer sam uvek imao kućnu pomoćnicu koja se bavila time (jednom nedeljno, po potrebi i češće). I ni jedna devojka mi se nije žalila na to, šta više prijalo im je. A sutra, ako se oženim, moja žena takođe neće uzimati usisivač u ruke, i imaće plaćenu svu pomoć koja joj bude bila potrebna (dadilje, žene za nabavku i šta sve) da bi imala vremena da se posveti sebi i detetu ako ga budemo imali. Ja sam jednostavno takav muškarac, živim u takvom okruženju, i moja buduća žena će imati sve što neka žena fudbalera dobija od svojeg muža. Nisam siguran da bi i jedna žena poželala drugaĉiji život kakav je kod nas normalan (kuća-pos'o a kad dođe kući prešaltavanje na kuhinju, šporet, ruke u testu, pa usisivač, uz društveni život 0, i posvećivanje sebi 0).