,,Не знам шта адвокати чекају... ,,
- Pare.
Voxa više nema ovde, da se ne ljuti na mene... On je jako teško prihvatao kritiku na advokate en general..
Jel se sećaš kad je jedna od njihovih komora donirala studentima čitavih 100k dinara, iako su jedna od najbogatijih profesija?
Oni kad ti govore koliko si dužan po jednom postupanju, po punoj tarifi, su prestali da izgovaraju "hiljada dinara" jer se podrazumeva.
Pa samo kažu 35, 48, 72...
35 je inače iznos da bude "prisutan prilikom otvaranja telefona."
S Druge strane, stomatolog mi je proletos rekao "9 hiljada". Mlad momak, uradio je posao za medalju, umetnik. Vratio mi je osmeh na lice otkad su me pretukli oni huligani bio sam malo krezub. Sad sam bolji nego ikad sa zubima. Došlo mi da zaplačem. U mikron se trudio da podesi. Vrteo se levo, desno, pola sata oko moje glave. Častio sam ga hiljadu dinara. Bio je sav ozaren, jer ga kao mladog možda još nisu čašćavali toliko, a nije svestan da je meni taj dan bio najlepši u ovoj celoj godini.
Očigledno je da po toj ceni mogu samo kompozitne plombe al meni je to rešilo problem sasvim. Jer inače nemam kvarove i sl.
I eto. "35" za da bude prisutan na otvaranju telefona. I "9 hiljada" da napravi čudo u tvojim ustima
To ti je život druže moj... Častiću ponovo tog stomatologa čim budem otišao na kontrolu.
*znam da ne treba da budem ovoliko otvoren al prosto dosadno mi je, a i verovatno nikog više neću ni upoznavati odave pa mi je i svejedno šta pričam o sebi...