Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Делује да је оно поменуто дозирање репресије. Другар био присутан. Знаћу детаље ујутро.

Ma ne znam...posle večeras....opet danas pokušavam da budem tolerantan i da budem flexibilan da se ne muči običan narod...pusti gradski prevoz...al ova pandurska mafija...namerno hoće ovo....neverovatno je kako provociraju...pa navijači su za njih male mace. Tj verovatno ih je dosta preko. Vidim da se fura Balenciaga, Stone island, Air max TN i svi huliganski brendovi. I to sve u civilu.

Poslednja izmena:
Staviš snimak pumpanja i završiš diskusiju.

Ja ću biti srećan što se pumpa svuda. Pumpanje je sastavni deo svakog koncerta rok i slične muzike, snimkom publike koja pumpa dokazuješ da sam skroz promašio temu.

Jer pumpa se svuda, čak je i na BMK-u bilo pumpanja. Ako su to ljudi koji su bili juče na protestu, onda će i pumpati večeras, a i u petak su.

Vrlo jednostavno.

Danas samo male ćacike ne pumpaju kada su negde na skupovima bilo koje vrste.

Navijam, iskreno, da šibneš snimak masovnog pumpanja i popišaš me ovde i ja priznam da sam pogrešio i da nisu ćaciji u publici.
Popisaj se sam

Po recima opet je blokirana raskrnica zandarmwrija se zaletwla na njih, oni su otcali ( znaci nista upozorenja da se sklone i nisu stali kad au ovi bili na trotoaru)
Priveli ih oko 40
Tukli svo vreme
Priveli i prof,
Upali i na fakultet ali ih komandir vratio odmah vikanjem da moraju da izađu, a oni su izvlacili studente.
Znaci, studenti su mozda bili na raskrsnici, policija ih je jurila i na trotoaru i sabila na stepenicama pravnog i mlatila....
Videlo se imaju snimci....
Laku noc Srbijo, necija deca su danas dobili po kicmi, sta donosi sutra

Jezivo. Ne znam kakav će biti naš i studentski odogovor na ovo... Kerovi, ponizne zvaline sluge, da bog da crkli.

Језиво:
1751526842229.png

И после се питају што их туку.

Ovo su akcije pomahnitalog ludaka, taktike i logike nema.
Rezim je prso skroz, da su pametni iskulirali bi jedno mesec dana i gledali da smanjuju tenzije ne bi li promenili narativ.

Ili je nepomenik skroz prso ili misli da moze brzom i jakom represijom da ugusi nezadovoljstvo naroda jer mu treba privid stabilnosti sto pre (zasto ne znam, ili zbog unutrasnjih tenzija ili zbog spoljnih naredjenja da privodi kraju sve ili mu pada rejting zbog manjka akcija).

Svakako mislim da ovo uzima krajnje oblike policijske drzave i diktature.

Treba mu brzo resenje, a brzog resenja nema.
Mislis da ce gospodin Hoffman ugledni privrednik iz Minhena da dodje na Expo sa ovakvim stanjem na ulicama? Naravno da nece. A to boli, ako ucesnici krenu da otkazuju.

Rezim je prso skroz, da su pametni iskulirali bi jedno mesec dana i gledali da smanjuju tenzije ne bi li promenili narativ.

Ili je nepomenik skroz prso ili misli da moze brzom i jakom represijom da ugusi nezadovoljstvo naroda jer mu treba privid stabilnosti sto pre (zasto ne znam, ili zbog unutrasnjih tenzija ili zbog spoljnih naredjenja da privodi kraju sve ili mu pada rejting zbog manjka akcija).

Ne uzima, nego jeste partijska privatna policija. Ne znam zašto ljudi uopšte poštuju ta vnago u uniformama.

Ne uzima, nego jeste partijska privatna policija. Ne znam zašto ljudi uopšte poštuju ta vnago u uniformama.
Izreka "bolje cerka kurva nego sin policajac" nikad nije bila tacnija.

Ja kada sam jos pre par meseci rekao da ih ne treba grliti, tapsati i davati cvece jer ce na jednu naredbu da ubiju boga u tebi ljudi ih pravdali kako "moraju" ili "ne mogu da odbiju poslusnost" ili "imaju i oni decu i kredite, sta ce ako izgube posao".

Pa boli me bre k***** sta oni imaju vise, imaju i ljudi koje pendrece, privode i unistavaju zivote sve te stvari pa ne vidim da njih briga za to.

Sve ovo sto radi je zbog rejtinga kod baba po unutrasnjosti i deda koji sad verovatno urlaju na televizor od srece jer su studenti elita koja oni nisu nikad mogli da budu. Ali to mu nije pametno, vise je onih koji ce preci na stranu naroda

.

ovaj komentar sam editovao u nadi da je ono što sam bio napisao samo lažna informacija

Vrh