Popisaj se samStaviš snimak pumpanja i završiš diskusiju.
Ja ću biti srećan što se pumpa svuda. Pumpanje je sastavni deo svakog koncerta rok i slične muzike, snimkom publike koja pumpa dokazuješ da sam skroz promašio temu.
Jer pumpa se svuda, čak je i na BMK-u bilo pumpanja. Ako su to ljudi koji su bili juče na protestu, onda će i pumpati večeras, a i u petak su.
Vrlo jednostavno.
Danas samo male ćacike ne pumpaju kada su negde na skupovima bilo koje vrste.
Navijam, iskreno, da šibneš snimak masovnog pumpanja i popišaš me ovde i ja priznam da sam pogrešio i da nisu ćaciji u publici.
Idemoooo. I ćaciji preletaju
AjdeNavijam, iskreno, da šibneš snimak masovnog pumpanja i popišaš me ovde i ja priznam da sam pogrešio i da nisu ćaciji u publici.
Ne uzima, nego jeste partijska privatna policija. Ne znam zašto ljudi uopšte poštuju ta vnago u uniformama.Ovo su akcije pomahnitalog ludaka, taktike i logike nema.
Rezim je prso skroz, da su pametni iskulirali bi jedno mesec dana i gledali da smanjuju tenzije ne bi li promenili narativ.
Ili je nepomenik skroz prso ili misli da moze brzom i jakom represijom da ugusi nezadovoljstvo naroda jer mu treba privid stabilnosti sto pre (zasto ne znam, ili zbog unutrasnjih tenzija ili zbog spoljnih naredjenja da privodi kraju sve ili mu pada rejting zbog manjka akcija).
Svakako mislim da ovo uzima krajnje oblike policijske drzave i diktature.
Izreka "bolje cerka kurva nego sin policajac" nikad nije bila tacnija.Ne uzima, nego jeste partijska privatna policija. Ne znam zašto ljudi uopšte poštuju ta vnago u uniformama.
Sve ovo sto radi je zbog rejtinga kod baba po unutrasnjosti i deda koji sad verovatno urlaju na televizor od srece jer su studenti elita koja oni nisu nikad mogli da budu. Ali to mu nije pametno, vise je onih koji ce preci na stranu narodaOvo su akcije pomahnitalog ludaka, taktike i logike nema.
Rezim je prso skroz, da su pametni iskulirali bi jedno mesec dana i gledali da smanjuju tenzije ne bi li promenili narativ.
Ili je nepomenik skroz prso ili misli da moze brzom i jakom represijom da ugusi nezadovoljstvo naroda jer mu treba privid stabilnosti sto pre (zasto ne znam, ili zbog unutrasnjih tenzija ili zbog spoljnih naredjenja da privodi kraju sve ili mu pada rejting zbog manjka akcija).
Svakako mislim da ovo uzima krajnje oblike policijske drzave i diktature.
Da nema nesto veze sa Grbovicem i njegovim pokretom?.
ovaj komentar sam editovao u nadi da je ono što sam bio napisao samo lažna informacija
Da nema nesto veze sa Grbovicem i njegovim pokretom?
Slazem se. Ne treba se zaletati. I ja sam procitao nesto ali dok se ne potvrdi da je 100% tacno ne treba ni da se pise.Ne. Ne želim da iznosim neproverene informacije i nisam ni trebao da pišem. Svakako, ukoliko je tačno, uskoro će saznati cela Srbija