Jedan ovde podržava studente, pa ih par postova pre toga slučajno ili namerno naziva blokaderima. Nemojte samo Vi da pričate kome podrška raste, a kome opada. Ne budite bar toliko sebični i kratkovidi da unosite crv sumnje ostalima.
Прво немој ту да се фолираш са тим један овде, а друго пошто сам ја тај који је написао блокадери, требало је да напишеш да је то блокадери било написано искошено (italic).
Мислим мени није проблем, ја ћу и даље излазити (ових дана сваки дан) као што сам излазио целу зиму и пролеће (признајем вероватно зато што ми је под прозором, иначе не би било тако често), у ствари ових дана ме клинка кад дођем кући као фурија вуче за руку да идемо на бОкаде. А кад већ помињеш себичност, у ствари је добра дефиниција за исту та неувиђавност која се испољава овде. Не, мени не смета, заиста, спреман сам и на већу жртву, али многима смета!
Наравно да би и поред тога студенти сутра били први пик, јер се опозиција у свему овоме понаша, па у најмању руку недостојно. Тек њих што знам да напичим...