Sorry Goje ako nisi ti konkretno napisao, ali znam situaciju u Kosjericu, a ovde je neko rekao da su imali samo 1 prigovor na nesto sto moze biti zabuna i ne bas tako velika greska, nwsto tako....da nema razloga za bunt
Oni idu na obaranje samo jednog mesta, to je jasno zato sto je nemoguce dokazati proces kupovine pa oni i zaista imaju vise-manje taj rezultat
Ipak, ovo biracko mesto je dovoljno za prevagu, a ima i dovoljno glasaca da se aktiviraju, a teze je sns da neopazeno finansira glasace za 2.krug.
U tih 500-600ljudi ce svi gledati, lakse je ispratiti.
I treće, bez obzira na uzrok zakon je jasan da se po sluzbenoj duznosti to glasacko mesto obara, ali se vladajucima moze da se ide na Visi sud, pa verov Ustavni pa ne znam jos koje...ali ako razumem TU JE TREBALO SVAKAKO DA PADNE MESTO i da se ponovi, ali moze im se posto je tesno.
P.S. ovako oni podsticu svoje birace....deo vec radi u upravama i imaju kvote za dovođenje, drugo, puno je matorih koji kad vide metar asfalta to je progres njihovog novog Tita, bilo je paketa kao pomoć, a sve ta plaćanja i veci pokloni su pokriveni raznim " donacijama". To je malo mesto, povika je bila velika, nije lako dati nekome neke vece poklone a da se to ne sazna, ali nemoj da me zezas da treba konkretan dokaz za kupovinu glasaca....pa sve ovo je vec krivicno delo, ali ti odes kod domacina dobio traktor, ali " konkurisao sam dobio od drzave" zo je oprobana sema