Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Као што рекох, маратон ће трајати до 2027е минимум а последице пуне 3 академски мртве године ће бити несагледиве, можда и кобне.

Мора се платити цена нечињења и илузија о реалности.
Lupiš u šerpicu, duneš u vuvuzelu i ćacilend nestane...

Ljudi, ima li Nislija ili nekog koga znate, sta je sa Studentskim protestom u Nisu?
Ove sendvicare vidim da su sabili do bine, ali ne vidim dron snimak, dakle nije to neki impresivan broj.
Ali nista o studentima u nisu na n1. Uz to, u subotici je veliki skup, tj velika povrsina ne moze da se proceni koliko je ljudi.

Nece nikad promeniti dvojni radni odnos za lekare jer je to u neku ruku pokrivanje onog "posto ne mozemo da vam damo ljudske plate u drzavnim bolnicama evo mozete da radite i privatno"......i svi zadovoljni, sem pacijenata naravno. Tako funkcionisu i fakulteti - profesori drze predavanje na 3 mesta i vode se kao profesori a predavanja drze asistenti oni se samo pojave kad je ispit.........
Kod profesora je veci problem sto svoj uticaj koriste za privatno sljakerisanje, a neretko i fakultetske resurse. Studenti su im tu sporedno levo smetalo, sem kad treba neko talentovan da se vrbuje da radi praksu...za dz, naravno.

Jel su ga pohvalili iz EU za ovo? Naravno da jesu, ali zbog završetka projekta na Kosovu. Da ima podršku naroda, održao bi izbore. Ne želi pošto mu je rejting porazan. Ipak, ima policiju, vojsku, crkvu, državne službenike, pravosuđe... Sve sem fakulteta. Verujem da se živ jede što nije očistio i univerzitet i postavio svoje ćacije za profesore i dekane. Ničega od ovoga ne bi bilo.

Jel su ga pohvalili iz EU za ovo? Naravno da jesu, ali zbog završetka projekta na Kosovu. Da ima podršku naroda, održao bi izbore. Ne želi pošto mu je rejting porazan. Ipak, ima policiju, vojsku, crkvu, državne službenike, pravosuđe... Sve sem fakulteta. Verujem da se živ jede što nije očistio i univerzitet i postavio svoje ćacije za profesore i dekane. Ničega od ovoga ne bi bilo.
Tako je.
Ostala je ta jedna jedina institucija.
To ce sada da pocisti novim zakonom i Srbija postaje kompletan Cacilend.
Zauvek.

Vidimo kako Nislije nisu uspele da sprece ni Huljin miting ni formiranje Cacilenda, iako su se kleli da je Hulja nepozeljan kod njih.
Narod voli kod nas mnogo da prica, ali iza tih reci ne stoji realna snaga.
Huljin rok bi bio neogranicen da priroda i teorija sistema nije protiv njega. Naime, jedan slozeni sistem kao sto je drzava jednostavno ne moze da postoji u uslovima masovne nepouzdanosti sastavnih elemenata (u uslovima pateticno masovne podlosti, moralne bede i kukavicluka stanovnika Srbije).
Zasto je Srbija nestabilan sistem i on i dalje postoji samo zato
- sto su ljudi masovno spremni da se zrtvuju za Hulju, spremni da prihvate da se oko njih gine i umire, da jedu otrovnu hranu i sve ono sto mi dnevno prihvatamo i gutamo.
- sto postoji snazan interes kolonijalnih sila (EU/USA/Rusija/Kina)

Tako je.
Ostala je ta jedna jedina institucija.
To ce sada da pocisti novim zakonom i Srbija postaje kompletan Cacilend.
Zauvek.

Vidimo kako Nislije nisu uspele da sprece ni Huljin miting ni formiranje Cacilenda, iako su se kleli da je Hulja nepozeljan kod njih.
Narod voli kod nas mnogo da prica, ali iza tih reci ne stoji realna snaga.
Huljin rok bi bio neogranicen da priroda i teorija sistema nije protiv njega. Naime, jedan slozeni sistem kao sto je drzava jednostavno ne moze da postoji u uslovima masovne nepouzdanosti sastavnih elemenata (u uslovima pateticno masovne podlosti, moralne bede i kukavicluka stanovnika Srbije).
Zasto je Srbija nestabilan sistem i on i dalje postoji samo zato
- sto su ljudi masovno spremni da se zrtvuju za Hulju, spremni da prihvate da se oko njih gine i umire, da jedu otrovnu hranu i sve ono sto mi dnevno prihvatamo i gutamo.
- sto postoji snazan interes kolonijalnih sila (EU/USA/Rusija/Kina)
Ne bih bio toliki defetista. Da je toliko jak, održao bi izbore, kao što sam rekao. Ne može se izbrisati mart. Drugo, probudio je Srbiju i ujedinio anti-Vučić struju. Poznat sam kao veliki pesimista, ali mislim da je on u žešćem sr...u (samo dobro glumi).

Ne bih bio toliki defetista. Da je toliko jak, održao bi izbore, kao što sam rekao. Ne može se izbrisati mart. Drugo, probudio je Srbiju i ujedinio anti-Vučić struju. Poznat sam kao veliki pesimista, ali mislim da je on u žešćem sr...u (samo dobro glumi).
Da.
Ali ima 2 godine fore da popravi situaciju.
A sta cemo mi za to vreme?

Не бих се ја уздао у његово поправљање ситуације, покушава да се врати на ниво од пре 2014. још од 2014. и не успева му. Већ 10 година је дугој, силазној путањи и то покушава да надокнади ширећи своју коалицију да обухвати малтене сваку могућу странку на политичкој сцени (на београдским изборима су изашли као коалиција од 14 странака!)

На власти га још од 2020. одржавају бојкоти опозиције која је сад успаничена јер студенти хоће да излазе на изборе и не знају ни они шта ће и како да се поставе, ако опет бојкотују људи ће само гласати за студенте уместо да се придруже њиховом бојкоту тако да су како год окренеш прднули у чабар као контролисана опозиција

Моја претпоставка је да је Вучићу сада преостало исто као за београдске изборе, тј. да изгуби изборе али онда активира своју "опозицију" у виду Несторовића, Јовановића итд. да пређу код њега и стога једва одржи већину на још 4 године. То је последњи, самртни ропац који је режиму преостао и све ми се више чини као највероватнији. Зато Вучић и хоће да продужи време до следећих избора што дуже може како би био на власти до тада + те четири године. То је много безбедније него да покуша на силу да преузме изборе које је изгубио и прође као Милошевић

Са ведрије стране, то значи да ће се фрагментирано ослобађати Србија, град по град и општина по општина па нећемо имати још 7 година власти црвено-црне коалиције него још 7 година урушавања власти црвено-црне коалиције, а ако нас бог погледа и Београд и Ниш и Нови Сад ће бити ослобођени међу првима

.
Не бих се ја уздао у његово поправљање ситуације, покушава да се врати на ниво од пре 2014. још од 2014. и не успева му. Већ 10 година је дугој, силазној путањи и то покушава да надокнади ширећи своју коалицију да обухвати малтене сваку могућу странку на политичкој сцени (на београдским изборима су изашли као коалиција од 14 странака!)

На власти га још од 2020. одржавају бојкоти опозиције која је сад успаничена јер студенти хоће да излазе на изборе и не знају ни они шта ће и како да се поставе, ако опет бојкотују људи ће само гласати за студенте уместо да се придруже њиховом бојкоту тако да су како год окренеш прднули у чабар као контролисана опозиција

Моја претпоставка је да је Вучићу сада преостало исто као за београдске изборе, тј. да изгуби изборе али онда активира своју "опозицију" у виду Несторовића, Јовановића итд. да пређу код њега и стога једва одржи већину на још 4 године. То је последњи, самртни ропац који је режиму преостао и све ми се више чини као највероватнији. Зато Вучић и хоће да продужи време до следећих избора што дуже може како би био на власти до тада + те четири године. То је много безбедније него да покуша на силу да преузме изборе које је изгубио и прође као Милошевић

Са ведрије стране, то значи да ће се фрагментирано ослобађати Србија, град по град и општина по општина па нећемо имати још 7 година власти црвено-црне коалиције него још 7 година урушавања власти црвено-црне коалиције, а ако нас бог погледа и Београд и Ниш и Нови Сад ће бити ослобођени међу првима
Sve je to verovatno tako, ali steta koju ce nam naneti za 7 jos godina ce biti monumentalna. To znaci 20 godina najgore vlasti.

Kako god, uspeo je nekako da ispregla majami, ako otpadne generalstab moze jos pricu i na svoj curak da okrene. Otisao u rusiju, herojski preko sedam mora i gora, bio sveprisutni faktor u tirani, protesti tinjaju da ne kazem gase se…. Otuda i njegov preteci ton i poruke od danas. Euforija

Ja se zaista pitam, sta je bre sa vama pojedinima ovde, kao da radite na promenu vremena, pa krene kmecanje onako grupno?

Prvo, u Subotici je bilo vise ljudi i ON TO ZNA

drugo, onakvo izdrcavanje i drndanje pokazuje da mu je samo to i ostalo, cuva onaj svoj deo glasackog tela koji bi samo hapsili i bili...

Propada mu prica da je rodoljub KiM, a svi drugi zele otcepljenje

Imao je dosta publike, placene i dovucene, a 80% njih 65+,

I kakva crna spoljna politika?
Rusiju NE POMINJE, u Albaniji ne znamo sta je bilo, malo mu Košta podigao ego ali su cinjenice da je Albanija u oblasti prava i pravde BOLJA PD NAS
Iz USA je brzo otisao, a ovo oko Generalstaba nece proci kao "sam sam usao u intezivnu i sta sad", I ON TO ZNA!

mozda nije cuo ali je video klipove kako mu se studenti podsmevaju, pustaju Kukavicu, prozivaju,

a slag na torti je izjava
GOTOVO JE SA VASIM ZAKONIMA, NEMA IZBORA...pa zasto rode, cemu ta sekiracija ako pobedjuje?

Ima jedan nalog na X koji je objavio da sns+neleceni ima 11%, sps 2,2%....
Necu obrazlagati zasto su to mozda tacne informacije, mozda nisu bas bas, ali i meni se cini da su brojke u padu.

Eto ja, pored svih meseci sam mislila Kurti na svoju ruku upada na sever...do pre 15ak dana, dakle, jos se oci mogu otvarati, a tako i drugima.

razumem da ste nekad nervozni, apaticni, ljuti, umorni, ali aman... i iako sam se navikla i postujem misljenja, kao sto je i optimizam "gotov je" bude dosadan kad je neutemeljen, i pesimizam stvarno malo previse...

mozda nas sve sutra ubije asteroid, i sta cemo sad? Sve ima gore, 6mes smo u trci, niko nije spustio tenzije, Subotica je to pokazala

Kako god, uspeo je nekako da ispregla majami, ako otpadne generalstab moze jos pricu i na svoj curak da okrene. Otisao u rusiju, herojski preko sedam mora i gora, bio sveprisutni faktor u tirani, protesti tinjaju da ne kazem gase se…. Otuda i njegov preteci ton i poruke od danas. Euforija
Tako je.
Sledi njegova osveta nama. Jer smo cekali da studenti sve zavrse i nismo bili u stanju ili nismo zeleli da se organizujemo.

Broj ljudi koji su protiv njega nije mnogo bitan, ako nema izbora, a izbora nece biti jos 2 godine.
2 godine ce da nas muci i krade.
2 godne neponovljivog vremena nasih zivota.

Moze da nas se zaista skupi 5 miliona kako je on rekao i to je irelevantno sve dok ima policiju i drzavnu upravu.
Ljudi su pomislili, studenti su pomislili da ce doci do moralne revolucije, da ce ljudi u drzavnoj upravu odbiti da mu sluze.
Ali nece. RTS je bio 3 nedelje u blokadi. Ali to nije ganulo zaposlene. Ovo je Srbija, ovde ne postoji drustvo u smislu society.

Poslednja izmena:
Da se nasmejete malo, ali PROCITAJTE DO KRAJA

Sve smo imali, osim da nam je Aco Sexy, ali ako Andrea svi vole, mora i on biti pozeljan...

Da se nasmejete malo, ali PROCITAJTE DO KRAJA

Sve smo imali, osim da nam je Aco Sexy, ali ako Andrea svi vole, mora i on biti pozeljan...
Zanimljivo da do sada nisu koristili tu propagandu o Huljinoj seksualnoj privlacnosti zenama.

Коришћена је још у СРС фази.

1747557538346.jpeg

Vrh