Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 61.964
Si sa prodana.
Pre neki dan je objavljeno da smo na 96. mestu po medijskim slobodama i da smo uznapredovali 2 mesta SAMO zato što su se medijske slobode u nekim drugim državama srozale.
Gde smo to mogli da cujemo, ko je objavio?Da li ste culi da nas EU nema u planu za ulazak u uniju do 2029.da nam zavrcu fondove i da Albanija i CG preuzimaju primat.
U Nov.su trazili borbu protiv korupcije, medijske zakone, izabran REM i sredjivanje birackih spiskova, u februaru nije bilo nista, u aprilu nista...ćao zdravo.
Nego, na X fakulteti dizu tenzije, nwsto se organizuje, ili ce biti neka objava odluka...pratite
Ko da je bitno, posle ovih da studenti podrže Vjosu Osmani i nju bi glasao. Makar manje radi protiv Srbije.Pitam se koju će to listu kako kažu "podržati"... Hoće li je i kreirati... Neka lista akademske zajednice
Daj, maknite ovo sa ove teme.
Ipak su IZBORIIII!!!!!
Slažem se da se prebaci u zlatnu stranu.Daj, maknite ovo sa ove teme.
Ko da je bitno, posle ovih da studenti podrže Vjosu Osmani i nju bi glasao. Makar manje radi protiv Srbije.
Dobro, mora da se hajpuje malo, ne zameriDobro pitao sam se... u redu je, smanji doživljaj malo![]()
Kako to Kosovo crveno, zar to nije oslobedjeni raj gde cvetaju americko-evropske vrednosti? Bar da se zazuti, od Srba crveno i od Jevrope i Amerike blestavo zeleno, pa da bude kao Francuska, recimo.
O fala qrcu vise
Ipak su IZBORIIII!!!!!
To je dobro jer znaci da i on smatra da ih ne moze dobiti. Neka odbije i smislja izgovore za svoje birace, da vidimo kako ce do dugorocno izgledati. Ja bih se zabrinuo samo ako ih prihvati na keca.Načekaćemo se mi tih izbora
Moram jednom da kazem da mudro razmisljas.To je dobro jer znaci da i on smatra da ih ne moze dobiti. Neka odbije i smislja izgovore za svoje birace, da vidimo kako ce do dugorocno izgledati. Ja bih se zabrinuo samo ako ih prihvati na keca.