Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Pa ko će da ti pravi stranku i ide u Skupštinu onda?

Inače sve u zemlji nam je savršeno, i Srbi su inače sami pojedinačno pravednici i perfekcionisti u svemu što rade, pa je realno da i od srpske političke scene očekuju da za jedne izbore skoči iz statusa dupeta kontinenta koje obara rekorde po svemu lošem, u jednu Švajcarsku, čak i više od toga, gde će u politiku ići sve najbolje od društva.

I to će kobajagi da idu svi oni najbolji od društva koji će da batale sve dotadašnje karijere i poslove, i da odu da se rvu sa naprdnjačkim i radikalskim svinjama u blatu, jer nemaju preča i pametnija posla... mda...
Samo se ti opusti.

Tu je i primer Nove i N1. Iscimaju se njihovi ljudi, dakle novinari, snimatelji, tehničari... ne upravnici i vlasnici, nego obični ljudi i kmetovi... 5 meseci da pokriju sve što se dešava, da slikaju, da intervjuišu, da pozovu, da snime, da zabeleže... Ako ne grešim, jedan sa Nove je čak išao sa biciklistima bajsem sve do Strazbura...

I sve to da bi se na kraju uvek našao deo ljudi koji će da se sladi kad god se njima desi neki kvar, ukor, sabotaža...

Najbolje da pogasimo i te ostale ne-režimske medije i listove, jer koji će nam takvi kad nisu dovoljno dobri i dostojni.

Ostavimo samo Lelekom, Deformer, Pink, Krepi i tako te... i bog da nas vidi. Samo savršenstva i idealno dolazi u obzir. Pošto smo mi inače savršena i idealna zemlja i društvo.
Pa normalno je da ce se pogasiti svi koji rade protiv zakona. Ne upirem prstom ni na koga.

To iscimali se... o kome god da se radi, kakve to veze ima? Pa to im je posao, a treba videti sta se krije iza svega, ako se nesto krije.

Cima se i Vucic, on zaista radi jako puno, siguran sam da mu je raspored prenatrpan, putuje svuda...

Beograđani su nas za mnoge stvari odusevili, ali....
Dok vi ovde pricate o nekoj vladi i kmetovima Velikog Vođe, da vas pitam.....
Jel vi znate da su podignuti oni satori, da se tu nalaze lica koja nasrcu ( ima na X jedna novinarka je udarena),
da vam je prolaz paralisan, a da
NIKO NE GOVORI ZASTO?!
Imam neki osecaj fa je vezano za zahteve Velikog Vrhovnog, ali koliko god drugi imali ili nemali pravo na proteste, vlast ne sme da krsi zakone.
Oni su u CETVRTAK UVECE ZATVORILI TAJ DEO...jel umete vi spontano da se okupite i odete da pitate " sta je ovo, koji su ovo ljudi", neku sluzbu.
Ima vas 2.000.000 da vas ode 1.000 pa top, ma samo te zgrade tu, a da ne govorim da je to vazan put za ceo BG, ako sam razumela.
Zasto bre ovo trpite?

Beograđani su nas za mnoge stvari odusevili, ali....
Dok vi ovde pricate o nekoj vladi i kmetovima Velikog Vođe, da vas pitam.....
Jel vi znate da su podignuti oni satori, da se tu nalaze lica koja nasrcu ( ima na X jedna novinarka je udarena),
da vam je prolaz paralisan, a da
NIKO NE GOVORI ZASTO?!
Imam neki osecaj fa je vezano za zahteve Velikog Vrhovnog, ali koliko god drugi imali ili nemali pravo na proteste, vlast ne sme da krsi zakone.
Oni su u CETVRTAK UVECE ZATVORILI TAJ DEO...jel umete vi spontano da se okupite i odete da pitate " sta je ovo, koji su ovo ljudi", neku sluzbu.
Ima vas 2.000.000 da vas ode 1.000 pa top, ma samo te zgrade tu, a da ne govorim da je to vazan put za ceo BG, ako sam razumela.
Zasto bre ovo trpite?
Kad su tek krenuli da formiraju cacilend, otisli smo da vidimo o cemu se radi, a docekao nas je kordon u tri reda kakav nisam video ni kad smo gostovali na jna dok sam jos pratio zvezdu, tako da slaba vajda od takvih akcija

Šalu na stranu, funkcije neće dobiti, imaju dve opcije:

- da podrže listu koja će biti napravljena, ne očekujuci nikakvu nagradu zbog podrške jer je neće biti

- da izađu samostalno na izbore i osvoje 7653 glasova i završe karijeru zauvek

Džabe im pojačano botovsko delovanje koje baš sad gledam na onom reditu, neću ni da ulazim više, majke mi

1000032546.jpg
1000032544.jpg

1000032545.jpg
1000032547.jpg
1000032548.jpg
1000032549.jpg
1000032550.jpg
1000032551.jpg

Izgleda da botovi polako prelecu prvi s obzirom na to koliko je opozicionih botova izaslo iz zbunja zadnjih dana. Na reditu ako imaju dva posta i cetiri komentara koji nisu botovski, ovde me seci

Verujem @Joe_Strummer , ali ne sam, i ne tu. Imate valjda neku sluzbu, ne znam kako se to zove, policijska stanica, hocu bre kao građanin danznam, do kada je blokirana ulica i ko su ti ljudi, da li su pretnja po opasnost? Kako su parkirali vozila? Zasto nisu u parku gde ne smetaju voznji?

Pa zar Vrhovni nenadlezni nije rekao nesto da trazi u zahtevima da drzava funkcionise...ciji su ovi šatoraši zapravo??!
Razumem ja i vas tamo, ali mislim kad bi se okupilo par hiljada da im ne bi bilo bas lako da ne ogovore, ali ne tu nego nekoj instituciji, policijskoj upravi ne znam

Ima služba, ali ima i red koji kad sačekaš dobiješ formular, pa opet čekaj.
Onda kad stigneš na red nešto nije dobro popunjeno, i tako u krug :ROFLMAO:

Verujem @Joe_Strummer , ali ne sam, i ne tu. Imate valjda neku sluzbu, ne znam kako se to zove, policijska stanica, hocu bre kao građanin danznam, do kada je blokirana ulica i ko su ti ljudi, da li su pretnja po opasnost? Kako su parkirali vozila? Zasto nisu u parku gde ne smetaju voznji?

Pa zar Vrhovni nenadlezni nije rekao nesto da trazi u zahtevima da drzava funkcionise...ciji su ovi šatoraši zapravo??!
Razumem ja i vas tamo, ali mislim kad bi se okupilo par hiljada da im ne bi bilo bas lako da ne ogovore, ali ne tu nego nekoj instituciji, policijskoj upravi ne znam
U najboljem slucaju ces dobiti zid cutanja, a u najgorem bi odabrali par najglasnijih i poslali ih na druzenje sa stenicama do daljnjeg...

Kakve, podeli sa nama?
U medjuvremenu Oni postavljaju 2.red satora.... budi bog sa nama

Preletim malopre preko kanala Deformera (jbg, sad kad su odmah uz N1). I vidim neku njihovu kravu iz Strazbura kako je ranije u toku dana navlačila neke ljude pitanjima (protiv studenata) i posle toga neko dvoje kopilana u studiju koji se sprdaju u fazonu "samo, studenti su se malo prešli, sud u Strazburu radi do pola pet..."

Tu sam promenio i vratio na N1.

Elem, zašto pišem ovo... Posle se razmišljam - zamisli prođu ti život i karijera u raznim Deformerima, Kuririma, Pinkovima, sa raznim odronima i prostacima, u cinizmu, zlobi, primitivizmu... i jednog dana kad te pitaju deca ili unuci šta si ti radio dok si bio mlađi, ti kažeš "bio sam poltron i sluga bolesnika, ismevao mlade koji se bore iz principa, provocirao, vređao i rušio snove ljudima"...

Zamisli takav život jbt.
Želim im svima da prođu negde kao i Jezda i Dafina. Da im sve lepo posle samo dođe na... "mesto"...

Прича се да се јавила шуга код људи који су спавали у кампу као и стенице а има и стафилококне инфекције коже код кампера. Слаби хигијенски услови.

Да ли је неко дошао до сличних информација?

Ma jasno, pa takvi ljudi uvek imaju izgovor za sve, to im je odbrambeni mehanizam. Ali mislim zamisli ti taj život, gde sam bio, šta sam radio 40 godina, bio sam k..va dva poremećena brata... onda su me posle bacili ko pikavac kad im više nismo bili potrebni...

Naravno, neki prođu takve živote da se nimalo ne pokaju i ne tangiraju. Ali ima nekih koje posle stignu krivica i savest. Al posle kasno, džaba...

Ma sve to dođe na naplatu. Ako ništa drugo, ta atmosfera i mentalitet koje gaje u Deformeru isto ostavlja trag na um i dušu. Sve se to taloži kroz godine. Posle kad dođe neko doba, pa kad se čovek malo osvrne, malo preispita... krene da ih peče samo tako. A i karma zna da dođe na naplatu, na ovaj ili onaj način.

Izašao sam da se prosetam da prodjem kroz protest kod rts-a i rek’o da bacim pogled na ćacilend 3.0. Prolazim kroz protest, stojim neko vreme , osetih neku toplinu u duši. Nastavih ka cacilendu na ulici, prodjoh bas pored šatora , ono je zlo od kontigenta ljudi. Ko su ti uopšte ljud????
Zatim prodjem malo dalje kad ono prvi cacilend otvoren. Vidim ja tamo ulaze izlaze pa rek’o da udjem unutra hah posto me je najviše zanimalo dečije igralište da vidim da li ie čitavo jer sam tamo provodio vreme svakodnevno sa detetom. A unutra takva atmosfera da ne bih poželeo ni svom najgorem neprijatelju da bude unutra. Ćacilend je pun studenta koji žele da uče + neki ljudi srednjih godina. Igraju košarku , slušaju muziku hah.. dokle sam pravio krug unutra , iskreno sam se plašio i zeleo sto pre da završim krug i da izadjem napolje. Bukvalno kao drugi univerzum , iskreno nikad se tako nisam osećao. Čak ni na Majdanu 2014 godine kad sam bio se nisam ovako osetio …

Прича се да се јавила шуга код људи који су спавали у кампу као и стенице а има и стафилококне инфекције коже код кампера. Слаби хигијенски услови.

Да ли је неко дошао до сличних информација?
Ja mislio da je nesto vezano za Ninu Sobotu i slicnu ekipu koja ih posecuje.

Vrh