Ali ono sto je zanimljivo je tvoj poriv da analiziras moje motive.
Ceprkanje po tudjim zivotima, stara srpska zabava.
Još je zanimljiviji tvoj poriv da navijaš da zemlja u kojoj ja živim propadne.
Šta si očekivao, da te tapšem po ramenu i zahvalim ti se što već godinama truješ i navijaš da mi propadnu zemlja i dom da bi ti mogao da likuješ još više?
Apatija, beznađe, mrzovolja i Štokholmski sindrom, stara zabava jednog dela Srba koji radije biraju kafane (uživo ili online) umesto da potraže stručnu pomoć...
Da ne pričam o tome što si apsolutno nesposoban da razmišljaš ijedan dan ispred onoga šta kad propadne Srbija, šta kad propadne Evropa, šta kad propadne ceo svet... Ne, tebe samo zanima sama ta propast, jer jednostavno imaš probleme koje ne želiš da rešiš (da se korektno izrazim) pa bi radije da ceo svet izgori oko tebe nego da se ti menjaš i potrudiš oko nečega, i rešiš te svoje probleme. Dakle ne da ti sam digneš ruke, nego da ceo svet oko tebe izgori i pati, da bi se ti osetio kao faca i prorok i ispunio svoje izvitoperene fantazije.
A u međuvremenu ćeš da vređaš i omalovažavaš kako koga stigneš, uglavnom nas kmetove i radne ljude koji nose celo ovo društo na grbači pa i tebe takvog bangavog, dok vlastima, navijačima, huliganima, bahatima na ulicama, tatinim sinovima, rasipnicima, buržujima, milijarderima, partijašima... ne smeš ni da pisneš. Čak ih u neku ruku i veličaš, diveći im se iznova a pose..vajući se po nama ostalima.
Lično mislim da treba da te bude sram, najblaže rečeno.