Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Тај тур д франс је парадокс тотални.

Ова буна је и избила зато што више немамо куд а омасовила се зато што смо сами против свих. Симболички и вредносно, та акција је савршен злочин против целог покрета. Остаје само питање да ли је из нехата или са предумишљајем.

Но ајде, тренутно се дешава једно 10 битнијих ствари од тога.

Može se oprostiti naivnost studenata koji će tek možda kasnije u životu shvatiti da su principi nešto što je lepo ali se retko poštuje, a nikad u politici.

Možda je sve to i dobro da narod ukapira najzad da smo sami na svome, da najzad prestane to loženje na velike sile itd. Znam da neće, ali možda nekima otvori oči.

1000031658.jpg

@mihajloboric87 Da li mislis da je tekuci pretsednik normalna osoba? Da li on ima neke ljudske i moralne kvalitete? Ako da, koji su to?

A drugo. Ako je studentski pokret obojena revolucija, zasto nam vlast ne kaze ko ju je organizovao?
Kako to da nasa mocna sluzba to ni do danas nije otkrila?

Dovoze traktore opet kod skupstine, sada sa zastavama.
Traktori zauzimaju mesto. Lakse ce da se napuni plato.
Ipak, psihijatri bi morali da reaguju.

Poljoprivrednici koji hoce da rade
Mozda bi trebalo da uzoru park.

Fasinatan je taj Huljin igrokaz. Tacno zna sta je prosecanom Srbinu najvaznije.
Rostilj, pevaljke, traktori, zastave, domacini... I 100E.
Kakvi studenti, kakav univerzitet. Hapsi i zatvaraj.

Poslednja izmena:

@mihajloboric87 Da li mislis da je tekuci pretsednik normalna osoba? Da li on ima neke ljudske i moralne kvalitete? Ako da, koji su to?
Мислим да он као човек који је 30 година у политици не доноси одлуке које му иду у корист, нарочито у оваквим ситуацијама, мислим да он својим потезима ,,пумпа'' више него ико, али да ће то његово ,,пумпање'' што дуже трају протести и блокаде без плана све мање људи примећивати.

Какав је отац и супруг не знам.

Мислим да он као човек који је 30 година у политици не доноси одлуке које му иду у корист, нарочито у оваквим ситуацијама, мислим да он својим потезима ,,пумпа'' више него ико, али да ће то његово ,,пумпање'' што дуже трају протести и блокаде без плана све мање људи примећивати.

Какав је отац и супруг не знам.

Ima li on kao politicar neke kvalitete? Jel uspeo u necemu, jel postigao nesto, osim na licnom planu?

Kakvo je tvoje misljenje o SRS?

Poslednja izmena:
На Ибарској човек стоји са пиштољем и прети самоубиством.
Наводно му неки албанац отео плац.

Рећи за човека који дочекује наручене тракторе у 2 ноћу испред председништва државе којој је председник да је човек који не доноси одлуке које му иду у корист је као рећи то за човека који гребе зидове у соби јер у њима живе злодуси.
А ако нешто ценим код александра вучића, то је чињеница да је сваку фукару у овој земљи купио, оголио до коске и понижава је на начине које ни сам не бих успео да смислим.

Ima li on kao politicar nek kvalitete? Jel uspeo u necemu, jel postigao nesto, osim na licnom planu?

Kakvo je tvoje misljenje o SRS?
О СРС мислим да је издала своје гласаче и да као странка немају капацитет да придобију гласаче.
Пре неколико година су у НС имали добар програм уређења града, али то је минорно у поређењу са чињеницом да данас подржавају власт која предаје људе, територију и рудна богатства западу, буквално све против чега су причали се догађа у време власти којој дају подршку.
Укратко мислим да је то још једна опција која сматра да је довољно на сав глас рећи ,,Србија Србима'' и да су тада десничарска, патриотска опција... већ виђено много пута, као нека мала СНС.

Вучић је постигао доста тога искључиво на личном плану и као страначка личност, све шта ради је учињено због рејтинга, и то на неозбиљан начин.
За мене нема квалитете политичара који би добио глас на изборима, нарочито након свега шта се догодило током ових протеста.

Рећи за човека који дочекује наручене тракторе у 2 ноћу испред председништва државе којој је председник да је човек који не доноси одлуке које му иду у корист је као рећи то за човека који гребе зидове у соби јер у њима живе злодуси.
Ćacilend je esencija radikalske Srbije, narodne, ex-dinarske i seljacko anarhisticke Srbije, koja ocekuje bas to. Mesto gde moze sve. Mesto gde huligan postaje jednak profesoru medicine, gde predsednik silazi medju socijalne lsucajeve, gde mozes da dobijes beli mantil i postanes doktor na par dana. Tu kriminalc moze da nosi oruzje pored policajca, a da ovaj ne sme nista da mu kaze. Tu se mesaju hekleri i cevapi, tu su zajedno patrijarhalne devojke iz kosovskih sela, starlete i profesionalne postitutke. Sljeaci koji ustaju u pet stoje zajedno sa sibicarima koji spavaju do dva. Tu se krckaju pasulj i patriotizam. Tu je mrznja drugih naroda pozeljna. Tu smo jaci u fudbalu od Nemaca i Hrvata. Sve je to omogucio i organizovao dobri predsednik.

To je ono za sta vec decenijama 40-60 posto stanovnika glasa.

I to sto se ekstremni krugodvojkasi kao ja zgrazavaju, nece nam pomoci.

Ćacilend je esencija radikalske Srbije, narodne, ex-dinarske i seljacko anarhisticke Srbije, koja ocekuje bas to. Mesto gde moze sve. Mesto gde huligan postaje jednak profesoru medicine, gde predsednik silazi medju socijalne lsucajeve, gde mozes da dobijes beli mantil i postanes doktor na par dana. Tu kriminalc moze da nosi oruzje pored policajca, a da ovaj ne sme nista da mu kaze. Tu se mesaju hekleri i cevapi, tu su zajedno patrijarhalne devojke iz kosovskih sela, starlete i profesionalne postitutke. Sljeaci koji ustaju u pet stoje zajedno sa sibicarima koji spavaju do dva. Tu se krckaju pasulj i patriotizam. Tu je mrznja drugih naroda pozeljna. Tu smo jaci u fudbalu od Nemaca i Hrvata. Sve je to omogucio i organizovao dobri predsednik.

To je ono za sta vec decenijama 40-60 posto stanovnika glasa.

I to sto se ekstremni krugodvojkasi kao ja zgrazavaju, nece nam pomoci.
Али већина статусних путника је из круга двојке, макар метафизичког, ако не буквално :ROFLMAO:.Скоро сам био на неком рођендану на Дорћолу, добростојеће друштво, количина снисходљивог и лажно скромног хвалисања о пословним успесима и белосветским путовањима ми је улила неочекивану жељу да се вратим међу своје примитивне динарце под вашарску шатру :ROFLMAO:

Cotra,
misliš li da bi i jedan narod mogao dva puta isporuciti vrhovnu glavu nekoj strani ?
I ona jedna je sramota.

Meni je i previše što još Lazareva glava
na bilo koj način nije nam vracena .

Али већина статусних путника је из круга двојке, макар метафизичког, ако не буквално :ROFLMAO:.Скоро сам био на неком рођендану на Дорћолу, добростојеће друштво, количина снисходљивог и лажно скромног хвалисања о пословним успесима и белосветским путовањима ми је улила неочекивану жељу да се вратим међу своје примитивне динарце под вашарску шатру :ROFLMAO:
Pa nema razlike.
Psiholoski su svi krugodvojkasi, i oni po selima koji loze 24/7, kao i oni iz Gospodar JOvanove u zasticenim kucama koji isto loze 24/7.
Svi sanjaju isti san.
Svi mentalno zive u Parizu.

Cotra,
misliš li da bi i jedan narod mogao dva puta isporuciti vrhovnu glavu nekoj strani ?

Meni je i previše što još Lazareva glava
na bilo koj način nije nam vracena .
ne. I jednom je bila greska koja govori o bedi nacionalnog karaktera.
I tome je trebalo ovde suditi.

Odlicno si opisao

Vrh