Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

1000006048.jpg
Ми овако криминалну и антинародну власт никад нисмо имали, а опет толико људи их воли као најближи род. Шта је то у овом народу кад се толико бори против себе?

Pogledajte prilog 234989Ми овако криминалну и антинародну власт никад нисмо имали, а опет толико људи их воли као најближи род. Шта је то у овом народу кад се толико бори против себе?
bolje da cutim

Vucic je najveci patriota u istoriji. Realno, vrteli bi se u nekom zacaranom krugu Kurte i Murte decenijama, ko Hrvati i mnogi drugi narodi, ovako cemo raskrstiti sa bagrom za sve vremena i stvoriti normalnu drzavu. Hvala Aco Srbine, da si bio manje bahat i manji lopov, nista od ovoga ne bi bilo.

Пуна подршка да полиција да уђе на све факултете у Србији које су блокадери заузели и да похапси блокадере“, написао је Ђукановић на друштвеној мрежи X.

Vucic je najveci patriota u istoriji. Realno, vrteli bi se u nekom zacaranom krugu Kurte i Murte decenijama, ko Hrvati i mnogi drugi narodi, ovako cemo raskrstiti sa bagrom za sve vremena i stvoriti normalnu drzavu. Hvala Aco Srbine, da si bio manje bahat i manji lopov, nista od ovoga ne bi bilo.
Za normalnu drzavu je potreban normalan narod, a ovaj narod je proizveo i na tron stavio aleksandra vucica, nisu nam ga doneli ni anunaki vanzemaljci ni reptili vladari iz senke

Ma jeste i srce im je na pravom mestu. Brzo se to sredi, malo sistem, malo kultura pa da vidis. Sigurno da nekog Cotru boli ovo sve pa je takav mracan, kada bi se prodisalo malo, nasao bi neki hobi i sirio ljubav okolo.

Ma jeste i srce im je na pravom mestu. Brzo se to sredi, malo sistem, malo kultura pa da vidis. Sigurno da nekog Cotru boli ovo sve pa je takav mracan, kada bi se prodisalo malo, nasao bi neki hobi i sirio ljubav okolo.
Vecina naroda nije za ovo ludilo i divljastvo, ali nije spremna nista da rizikuje niti zrtvuje da bi se to sprecilo. Za pitanja srca ne znam, to ostavljam sergeju cetkovicu.

Jedva čekam da nepismenom odgovorim:
  • nemam potrebu da bilo kome objašnjavam zašto sam otvorila nalog na ovom forumu (ko je hteo da me argumentima opovrgne ne bi u ovome uspeo zato što je mogao da vidi da ove teme uopšte nisu bile moj inicijalan povod za pridruživanje forumu kao i da sam na ovim temama počela da pišem tek krajem prošle godine) niti mi je za to bila potrebna dozvola osobe koja je u svađi sa znacima interpunkcije, koja nedosledno primenjuje Vam i vam (izvinjavam se ukoliko ste na odvikavanju od alkohola, ukoliko je to razlog deficita vit.B1, ne osuđujem, samo ističem da može biti),
  • moram da razočaram ljubitelja slikovnica: ovo nije forum čiji je jedini cilj postavljanje fotografija, postoje teme na kojima jeste ali ova tema to svakako nije,
  • postoje teme o rupama, fontanama (tekstovi o fontanama?! ), gradilištima itd.ali ova to svakako nije, tj.ako jeste to je svakako problem,
  • ne znam zašto se neko bavi temama koje su za njega sporedne, prilično je autodestruktivno provoditi vreme na temama čitajući šta pišu ljudi koji ga ne zanimaju- bilo bi korisno da se obratite stručnom licu,
  • imate problema sa razumevanjem, žao mi je ako zbog zdravlja imate problema u komunikaciji, više puta su forumaši s'razlogom pisali da uopšte ne razumeju o čemu pišete (https://forum.beobuild.rs/threads/izbori-2024.3773/post-1420400), možda biste nešto pametno i napisali, doprineli forumu, ali usled nepismenosti, zdravstvene ugroženosti, demencije, godina, pomanjkanja pametnoga, interesantnoga ili štagod... ostajete neshvaćeni a možda se tu krio veliki talenat 15 godina uspešno skrivan čak i od starijih forumaša.
Jedna loša vest za mene: zar da me očaju predajete time što mi dajete do znanja da Vam nisam simpatična?!
1744306647111.gif
A toliko sam samo maštala o tome...:oops:...
Jedna loša vest za Vas: ne napuštam ovaj forum, pročitajte sa razumevanjem moj post pa će Vam biti jasnije na šta sam aludirala.
Žao mi je što ste ostali u senci nas ničim izazvano zapaženih.
1744307779430.gif

Kurtoazni pozdrav uz iskrene želje da se suočite sa pravim razlozima nezadovoljstva u Vašem privatnom životu te da naučite da bi bilo lepo ukoliko Vam bude svejedno (nikako "sve jedno") da li svojim prisustvom uvećavam ili umanjujem vrednost ovog foruma na adekvatnoj temi.

Od onog što jeste za ovu temu:

Poslednja izmena:
Da li nekada pomislis da je ta pobunjena mladost buducnost?
I kako mozes da nam ponavljas iz Informeta ovde o Gluhonjicu. Pa nismo id***?
Никоме нисам рекао да је ид****, нити то мислим.

Грухоњића могу да спомињем јер он јесте професор једног од факултета у блокади, и због прве блокаде филозофског организоване након његовог говора мржње
( не рачунам мониратни синак из Дубровника) су разна друштва за демократију и прогресивне организације опалили рафал по студентима који се не слажу са његовим хушкањем на међунационалну. мржњу.
Део студената таргетира ректора УНС који никога није вређао, док ето један професор активно бљује аутошовинистичке фазоне и учествује као аутор на порталу који износи дезинформације и сепаратистичке тежње, и изазива међунационални мржњу.

Замисли шта ће мислити гласачи СНС-а када би студенти осудили његов говор мржње, који и јесте за осуду, уместо таргетирања ректора уз крајње непримерено понашање.

Једноставно Вучићу неће оних 35% људи окренути леђа док он маше заставом, а супротна страна крвавом шаком, док он прича о КиМ, Републици Српској, а супротна страна вози за Стразбур...
То су чињенице.

Нисам приметио то, и опет је штетност тога неупоредиво мања него кад неког прозове лично председник.
Мени је подједнако лоше да студент ректору добацује ,,излази'' да му пиштиниспред канцеларије, да му забрањују улазак на факултет.

Мени је подједнако лоше да студент ректору добацује ,,излази'' да му пиштиниспред канцеларије, да му забрањују улазак на факултет.
Да ли се о томе зна толико? Ја то нисам видео. Где си ти видео то? На информеру?

Никоме нисам рекао да је ид****, нити то мислим.

Грухоњића могу да спомињем јер он јесте професор једног од факултета у блокади, и због прве блокаде филозофског организоване након његовог говора мржње
( не рачунам мониратни синак из Дубровника) су разна друштва за демократију и прогресивне организације опалили рафал по студентима који се не слажу са његовим хушкањем на међунационалну. мржњу.
Део студената таргетира ректора УНС који никога није вређао, док ето један професор активно бљује аутошовинистичке фазоне и учествује као аутор на порталу који износи дезинформације и сепаратистичке тежње, и изазива међунационални мржњу.

Замисли шта ће мислити гласачи СНС-а када би студенти осудили његов говор мржње, који и јесте за осуду, уместо таргетирања ректора уз крајње непримерено понашање.

Једноставно Вучићу неће оних 35% људи окренути леђа док он маше заставом, а супротна страна крвавом шаком, док он прича о КиМ, Републици Српској, а супротна страна вози за Стразбур...
То су чињенице.
Ovo prica o kim i republici srpskoj je kljuc. Prosecnom glasacu vucica nije problem sto ovaj prodaje kim, a prodace i rs ako ostane dovoljno dugo na vlasti dok god mu govori lepe lazi zbog kojih on moze da nastavi da zivi u svom matriksu samoobmane da se ne bi suocio sa istinom o tome kakav je covek i on i onaj koga verno glasa na izborima. A tek sto mase zastavom, mislim pre nego sto je baci na pod ili u kantu za smece.

Ovo prica o kim i republici srpskoj je kljuc. Prosecnom glasacu vucica nije problem sto ovaj prodaje kim, a prodace i rs ako ostane dovoljno dugo na vlasti dok god mu govori lepe lazi zbog kojih on moze da nastavi da zivi u svom matriksu samoobmane da se ne bi suocio sa istinom o tome kakav je covek i on i onaj koga verno glasa na izborima. A tek sto mase zastavom, mislim pre nego sto je baci na pod ili u kantu za smece.
Просечном гласачу Вучића нико не говори да он предаје КиМ. Алтернатива исто бежи од проблема КиМ а поштовање Уставом дефинисане територијалне целовитости је кључ за постизање правне државе.
Нажалост студени су одлучили да апомоћ траже управо од оних који нам наређују да се одрекнемо Устава и дела територије и народа који тамо живи.
Он ће прекосутра гурати исту причу можда заогрнут заставом и пљуваће Сорошеве аутошовинисте који машу крвавом шаком и који блокирају саобраћај да људи не могу на посао и факултете да деца немогу да уче.

Просечном гласачу Вучића нико не говори да он предаје КиМ. Алтернатива исто бежи од проблема КиМ а поштовање Уставом дефинисане територијалне целовитости је кључ за постизање правне државе.
Нажалост студени су одлучили да апомоћ траже управо од оних који нам наређују да се одрекнемо Устава и дела територије и народа који тамо живи.
Он ће прекосутра гурати исту причу можда заогрнут заставом и пљуваће Сорошеве аутошовинисте који машу крвавом шаком и који блокирају саобраћај да људи не могу на посао и факултете да деца немогу да уче.
Prosecnom glasacu vucica milion ljudi to govori vec godinama koji nemaju veze sa bednom politickom alternativom koju i ja prezirem, ali on nece da cuje zato sto je kukavica koja hoce da zivi u lazi. Odlazak u strazbur je greska, to sam vec pisao, ali daleko manja nego ijedna od milion izdaja i monstruoznosti koje govori i radi aleksandar vucic. Uglavnom, vracam se na pocetnu poentu, onaj koji veruje u vuciceve lazi, svesno bira da veruje u njih jer je ili pokvaren ili kukavica, a najcesce oba.

Тај тур д франс је парадокс тотални.

Ова буна је и избила зато што више немамо куд а омасовила се зато што смо сами против свих. Симболички и вредносно, та акција је савршен злочин против целог покрета. Остаје само питање да ли је из нехата или са предумишљајем.

Но ајде, тренутно се дешава једно 10 битнијих ствари од тога.

Vrh