Kazem, samo je u tvito-n1-redit-sferi to tako dramaticno.Каква твито-н1-редит сфера, човек је довео тешке робијаше да га бране испред председништва, а иза импровизованих ровова, замашћених ограда и трактора из којих цури гориво плус их наоружао. Какве демократије и владавине права, послали су дебиле да девојци сломе вилицу бејзбол палицама из страначких просторија и све време дехуманизују и позивају на насиље на начин од ког би се и хитлер постидео. Не мораш да подржаваш алтернативу, ни ја је не подносим, али ако ствари које се догађају не изазову у теби гађење довољно да овоме ускратиш подршку, ти си болестан и немаш апсолутно ни трунку људскости у себи. За ово кратко време колико сам овде, неколико пута сам се чудио кад те нападају јер су ми твоји постови имали смисла бар донекле и излазили мало ван кутије устаљеног форумског начина размишљања, али ово је јако јефтина релативизација.
Isto tako si ti nekome u informer-pink--kurir-sferi bolestan jer rusis drzavu dok se Hrvati raduju, a taman smo stali na noge.
Edit: I moram dodati, sama cinjenica da si na puko objasnjavanje situacije (ne i moje podrzavanje takvog stava) odma poceo sa licnim napadom na mene, mi govori da si isti kao ti koje opisujes, samo eto slucajno na drugoj strani.
Poslednja izmena: