Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Немам шта да одговарам на идиотска питања, тако да ме заобиђи.

Bilo bi dobro pitati ChatGPT da li smo onda ispunili poglavlje 35 u sklopu pridruživanja Srbije EU, I ako jesmo prodali Kosovo, zašto to poglavlje nije zatvoreno?

Приликом блокаде Информера Вучићевић је изјавио да су они приватна медијска кућа те да на основу тога блокаде немају смисла, међутим:

https://n1info.rs/vesti/aleksic-tuz...dijima-tabloidi-dobijaju-milijarde-od-drzave/
https://n1info.rs/vesti/juzne-vesti...i-iz-budzeta-nisa-i-vranja-od-pocetka-godine/

Кад би се сабрало колико сви ови љигаво-режимски медији добијају од разних општина и других државних и буџетских институција, тј колико сви ми дајемо пара за те бљувотине а да нас нико није питао, мислим да би резултат значајно премашио и буџет РТС-а. Свакако има дебелих разлога да се тражи одговорност свих ових медија за њихове прорежимске и истовремено антиправне и антидржавне кампање. Морамо се некако ослободити тог блата. Мислим да би и студенти, професор, политичари, аналитичари... морали сваки дан да постављају оваква питање што преко јавности што преко судова, без обзира на степен корумпираности судова.

Ja mislim da je potpisivanje briselskog sporazuma = prodaja. Ako je to tako, i ako je briselski sporazum potpisan i implementiran, zašto nije zatvoreno poglavlje 35. Vrlo jednostavno.

ne postoji nikakva sansa da ce zlocinacka vlast ikada rayotkriti istinu o padu nadstresnice.
svi tzv drzavni organi se bave ocuvanjem vlasti jednog monstruma

takva "drzava" ne treba da postoji

Represija ce rasti. Hulja je shvatio koliko su studenti i gradjani zajedno slabi. Slabi jer nisu uspeli da impresioniraju nikoga unutar sudskog i policijskog i medijskog sistema da zapocne sa postovanjem zakona. Slabi jer nemaju podrsku inostranstva. Na kraju, slabi jer su nenasilni u sistemu koji glorifikuje nasilje.
Bez obzira na brojnost, iskrenost, emocije, solidarnost i sve drugo.

Slicna situacija kao u Francuskoj sa zutim prslucima. Represivni, neoliberalni rezim, koji poseduje modernu, beskrupuloznu i dobro placenu policiju u stanju je da pobedi svaku pobunu gradjana.
Moguce da nam se u slucaju poraza smesi situacija u kojoj su bili crnci u aparthejdu, kada je oko 10 posto belaca vladalo sa 90 posto crnaca. Podrska koju sada ima Hulja (30-40 posto) sasvim je dovoljna za to.

Huljina snaga je besramnost, besprizornost, podlost i organsko zlo njega i njegovih pristalica.
Od njega samog, na dole, do poslednjeg penzionera.

Gandi je pobedio Engleze bez armije, bez nasilja, samo bojkotom, jer nista drugo nije imao.
Englezima se nije vise isplatilo da vladaju Indijom.
O tome valja razmisljati.
Identifikovati na koji nacin se izvlaci novac iz nas.
U tom svetlu, slozno preskakanje placanja jedne rate infostana i kupovanja samo najnuznijih stvari ne deluje tako glupo.

Poslednja izmena:
Ja sam ti sve lepo napisao. Potpisano implementirano. Gotova stvar kad se vidi stanje na terenu. Zašto nije zatvoreno poglavlje 35?

Vrh